Creare magazin online

MVC & SQL Codecamp, Sinaia, 31 ianuarie – 2 februarie 2014

Training intensiv în SQL& MVC la Ronua Codecamp, Sinaia, 31 ianuarie – 2 februarie 2014

BUCUREȘTI – 10 ianuarie 2014

AXTI recomandă profesioniștilor din industria software tabăra de programare (code-camp) organizată de către RONUA în Sinaia ce va avea loc între 31 ianuarie și 2 februarie 2014.

RONUA, cu sprijinul AXTI si winDigita vine în întâmpinarea utilizatorilor  și dezvoltatorilor web de tehnologie MVC și SQL, prin organizarea unui workshop cu tematica SQL și MVC în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, la Sinaia, Hotel Hotel Piatra Șoimului 3*.

Întreaga tematică, agenda și pașii procedurii de înregistrare se află la adresa:

http://ronua.ro/codecamp/ronua-codecamp-sinaia-iii/

Parcurgerea laboratoarelor va fi efectuată pe notebook-urile proprii ale participanților.

Opțiunile de cazare, care se poate achiziționa până la data de 27 Ianuarie 2014,  sunt după cum urmează :

Pachet Single – 1067 RON – 970 RON  (1 persoană cazată în cameră single)

Pachet Double 1777 RON – 1616 RON  (2 persoane cazate în cameră double, 808 ron/pers)

Pachet Mixt – 1425 RON – 1295 RON  (cursant si necursant cazați in camera dublă)

Costul pachetelor include cazarea, masa și accesul la sala de training.

Dintre avantajele unei astfel de abordări în instruirea utilizatorilor  și dezvoltatorilor menționăm:
• Ocazie de schimb de experiență cu ceilalți participanți profesioniști ;
• Colaborare pe activitățile din laboratoare ;
• Izolare față de mediul de lucru de la serviciu, focalizare doar pe instruire și antrenament ;
• Învățare de tip experiențial, — învățând, văzând și făcând ;

Am dus mai departe acest concept și, în cazul MVC-ului, vom construi o aplicație completă în doar câteva ore de laborator. Așadar laboratoarele sunt legate între ele și au o finalitate bine definită, cu obiective clare și măsurabile. Este cea mai simplă și rapidă modalitate de învățare pentru programatori, dezvoltatori și arhitecții de soluție software. Este cea mai ieftină metodă de instruire pentru software-shop-urile din România. Este cea mai eficientă abordare pentru outsourcer-ii de pe piață.

Codecamp-ul se adresează atât entuziaștilor începători, cât și profesioniștilor care deja au lucrat deja cu Visual Studio. În cadrul codecampului, pe lângă MVC care este vedeta săptămânii, vom aborda și instrumentul de dezvoltare Visual Studio și elemente alte versiunii 4.0 de Framework .NET.

Audiența țintă a codecamp-ului sunt toți dezvoltatorii web și winforms, testerii, team-leads,
arhitecții de soluție și decidenții tehnici. Practic toți cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre .NET Framework și despre instrumentul integrat de dezvoltare Visual Studio.

Până în prezent peste 500 de profesioniști dezvoltatori de software au participat la aceste codecamp-uri. Din motive logistice și din cauza locației, limita maximă a numărului de participanți este de 27 persoane pentru fiecare grupă, deci fii sigur ca locul tău să fie asigurat din timp ” ne-a declarat coordonatorul acestui eveniment, Aurelian POPA, trainer și speaker winDigita, cu experienta în cadrul evenimentelor IT din tară și străinătate.

Prezenta inițiativă se înscrie în eforturile AXTI de a oferi instruire specialistilor IT&C. Cursanții vor plăti doar cheltuielile de cazare, masă și chirie a sălii de curs, costul instruirii propriu zise fiind zero.

Despre Asociația eXperților în Tehnologia Informației

== Despre RONUA.RO == RONUA este o comunitate tehnică din România adresată dezvoltatorilor .NET Framework. RONUA.RO este singura comunitate din România care se adresează specific nevoidor dezvoltatorilor .NET. RONUA.RO prin organizarea de evenimente locale cu participare gratuită având drept tematică tehnică „.NET Framework” privit ca fenomen, platofrmă și tehnologie. Adresa web la care te poți înregistra în comunitate este www.ronua.ro. Numai așa poți fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente ale comunității locale de „.NET Framework”.

== Despre AXTI == Asociația Experților în Tehnologia Informației (AXTI) este o asociaţie înfiinţată conform O.G.26 din 30 ianuarie 2000, având caracter independent, neguvernamental, apolitic şi nonprofit. Asociaţia a apărut din necesitatea existenţei unei entităţi juridice legale pentru organizarea activităţii primei comunităţi tehnice a profesioniștilor dezvoltatori software din România RONUA (ROmanian .NET User Association). Ulterior alte patru comunități au prins contur și s-au cristalizat în spațiul online românesc: CODEXPERT.RO (C++), RASA.RO (arhitecți), DBODev (dezvoltatori Data Access Layer).

Claudia Răhăian

Tel : 0722.683.572

sau

Macovei Irina

Tel : 0728.895.861

Comments are closed