Creare magazin online

Noul episod Tommy Hilfiger #Whatsyourdrive dezvăluie forţa care îl face pe Lewis Hamilton să nu renunţe niciodată

Tommy Hilfiger anunță Never Give Up, al doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive, care dezvăluie omul din spatele legendarului pilot britanic Lewis Hamilton, ambasadorul global TOMMY HILFIGER. Nou-lansatul episod aruncă o lumină nouă asupra pasiunii lui Lewis de a căuta noi experiențe ca să-și atingă potențialul maxim, de a întâlni oameni noi care să îl inspire și de a descoperi cine e el, în afara Formulei 1. Lewis Hamilton a împărtășit acest episod pe toate canalele sale social media, inclusiv YouTube, Instagram și Facebook, unde are mai mult de 18 milioane de fani.

De la dragostea lui Lewis Hamilton pentru muzică și modă, la valorile care îl conduc zi de zi, până la eforturile sale de a încuraja tânăra generație să își urmărească visurile, mini-seria documentar #WhatsYourDrive vorbește despre incredibila voință de a reuși în toate aspectele vieții, inspirând noua generație de fani TOMMY HILFIGER. Noi episoade vor fi lansate concomitent cu calendarul de curse al Campionatului Mondial de Formula 1 2018.

Seria de episoade #WhatsYourDrive va fi disponibilă și pe paginadedicată de pe tommy.com, o platformă dinamică one-stop care celebrează asocierea cu Lewis Hamilton ca ambasador al brandului și parteneriatul strategic al lui Tommy Hilfiger cu cvadruplii campioni mondiali Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, aducând laolaltă cele mai noi imagini de campanie, video și look-urile colecției.

Prietenii și următorii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #WhatsYourDrive, @TommyHilfiger și @LewisHamilton.

 

Comments are closed