Creare magazin online

Nu amana lucrurile, fa-ti chiar astazi testul Papanicolau

Pentru femeile din toata lumea testul Papanicolau este un test care le poate salva viata. Acesta dureaza foarte putin si nu este dureros. Cu toate acestea, multe femei nu realizeaza importanta realizarii acestui test.

Trebuie realizat testul Papanicolau in cazul in care femeia nu intretine relatii sexuale?

Este un lucru foarte important pe care, ca si femeie, trebuie sa pui un accent foarte mare. Este necesar sa asculti indicatiile medicului specialist si sa realizezi testul Papanicolau la un interval stabilit de timp. Doar cu ajutorul acestui test poti descoperi din timp cancerul de col uterin si astfel sa actionezi in consecinta. Medicul iti va oferi un plan de tratament conform rezultatelor obtinute in urma testului Papanicolau. Dar este acest test cu adevarat necesar oricarei femei?

test papanicolau

De cele mai multe ori testul Papanicolau este realizat atunci cand femeia a devit activa sexual. Astfel ca se pune problema ca daca femeile care nu intretin relatii sexuale sa trebuiasca sa efectueze si ele testul Papanicolau.

Cand vine vorba de acesti subiect exista doua tabere. Unele persoane spun ca testul ar fi inutil in aceasta ocazie, iar ceilalti sunt de parere ca testul ar fi necesar in aceasta situatie din mai multe considerente. Exista persoane care considera psoibilitatea ca femeia sa fii mintit si sa fie de fapt activa din punct de vedere sexual. Desi astfel de situatii nu sunt chiar atat de des intalnite. Dar trebuie sa se ia in considerare si faptul ca acest virus se poate transmite si prin alte metode decat prin penetrare. Iar cum cancerul de col uterin nu are simptome, testul Papanicolau este una dintre cele mai bune metode prin care poti descoperi daca trebuie sa urmezi un tratament sau nu. Important este sa stii ca exista posibilitati de vindecare.

Va realiza o femeie monogama testul Papanicolau?

Se mai pune problema si in cazul unei femei monogame daca este necesar. Si aici situatia este mai delicata. Femeia trebuie sa ia in considerare anumiti factori. Cel mai important factor este acela ca barbatul sa nu o insele. Desi femeia este intr-o relatie monogama, barbatul poate ajunge sa detina relatii sexuale si cu alte femei si in acest caz riscul de infectare a femeii va creste considerabil. Si in cele mai multe cazuri barbatul nu va admite fapta facuta nici macar medicului. Iar in astfel de situatii, riscul femeii este foarte ridicat. Astfel de aceea de cele mai multe ori se recomanda ca orice femeie sa realizeze acest test, fara a se pune singura in pericol si sa isi asume anumite riscuri.

Comments are closed