Creare magazin online

O modalitate de transport eficienta – rent a car Otopeni

In cazul in care iti doresti un transfer de la si catre Aeroportul Otopeni, solutia potrivita pentru tine nu intarzie sa apara. Acum ai posibilitatea de a apela la serviciul de inchirieri auto Otopeni. Fiecare firma in parte vine cu propriile sale categorii de modele, astfel ca tu sa te bucuri de confort. Indiferent ca prefer un model de lux sau unul cu un pret mai redus, serviciul de inchirieri masini din Otopeni are ceva pregatit si pentru tine. Mai mult de atat, in functie de necesitatiile tale, acum poti primii si anumite accesori suplimentare cum ar fi: lanturile de iarna, GPS si asa mai departe.

Care sunt accesorile suplimentare disponibile in cadrul serviciului rent a car Otopeni?

Pe langa masinile care pot fi inchiriate, in cadrul serviciului rent a car Otopeni aveti posibilitatea sa alegeti si dintr-o serie de accesorii. Totul depinde de necesitatiile dumneavoastra. Printre accesorile disponibile in cadrul serviciului rent a car Otopeni puteti alege urmatoarele:

Cele mai multe dintre firme va pun GPS-ul si scaunul de copii la dispozitie fara niciun cost suplimentar.Trebuie doar sa va interesati in momentul in care sunati un operator.

Dar accesorii precum telefonul, laptopul si accesul la internet de cele mai multe ori trebuie platite suplimentar.

Pe perioada iernii puteti cere un set de lanturi de iarna. Iar daca aveti nevoie de un spatiu suplimentar puteti beneficia de un portbagaj auto.

Ce include serviciul de rent a car Otopeni?

Fiecare firma ce va pune la dispozitie serviciul de rent a car Otopeni are particularitatiile sale. Astfel ca este bine sa intrebati un operator ce implica acest serviciu. Spre exemplu, in cadrul acestui serviciu puteti beneficia de:

  • Transfer Aeroport Otopeni – puteti ajunge la orice destinatie din Bucuresti si chiar si Romania.
  • Puteti inchiria o masina, iar daca nu stiti sa conduceti una puteti inchiria de asemenea si un sofer profesionist.
  • De asemenea, daca aveti nevoie de masina respective pentru mai mult timp, puteti sa o inchiriati si pe termen lung.

Firma DpD Exclusive Rental si-a imbunatatit de-a lungul timpului serviciile pentru a ajunge sa ofere intotdeauna servicii de calitate clientiilor sai. Acum ai posibilitatea de a inchiria masini din Otopeni, indiferent de preferintele tale.

Fie ca iti plac modelele de lux sau cele low-cost exista ceva si pentru tine. Acum poti sa te bucuri de siguranta si confort. DpDRent are o echipa specializata care iti poate veni mereu in ajutor cu inchirieri masini Bucuresti – Otopeni, deoarece acestia vor lucre cu professionalism, datorita experientei accumulate de-a lungul aniilor. Ce mai astepti, apeleaza chiar acum la serviciul de rent a car Otopeni!

Comments are closed