Creare magazin online

O nunta anulata la Hollywood: Lady Gaga s-a despartit de logodnicul ei Christian Carino

Lady Gaga si logodnicul sau Christian Carino (49 ani) s-au despartit dupa aproape doi ani de relatie. O sursa a declarat faptul ca relatia celor doi nu a mai functionat si nu exista o poveste dramatica ce sta la baza despartirii lor. Acestia doi urmau sa se casatoreasca in acest an si se anunta o nunta cu mult fast si cu multi invitati de renume.

Nu este clar exact cand a avut loc separarea, dar fanii au inceput sa speculeze o posibila despartire dupa Premiile Grammy din 10 februarie, pentru ca Lady Gaga a participat la ceremonie fara Carino si nu a purtat inelul de logodna. Cu toate acestea Carino a impartasit chiar si o fotografie draguta cu Instagram a lui Lady Gaga cu trofeul Globul de Aur in pat, in dimineata de dupa ceremonie.

Despre inceputurile povestii de dragoste

Lady Gaga si Carino au inceput sa aiba o relatie in luna februarie in 2017, dupa ce perechea a fost vazuta aratand PDA in timpul weekend-ului Super Bowl. Oamenii adauga ca speculatiile au inceput dupa ce cei doi au fost vazuti la un concert Kings of Leon impreuna in acel an. Lady Gaga a fost impreuna cu actorul Taylor Kinney si cei doi au fost logoditi. Fostul cuplu s-a despartit in anul 2016.

In octombrie 2018, cantareata si actrita a recunoscut intr-un discurs emotional  la evenimentul ELLE Women in Hollywood faptul ca Christian Carino este logodnicul ei.

De ce s-au despartit de fapt Lady Gaga si Christian Carino?

Confirmarea oficiala a despartirii a venit dupa ce fanii au observat absenta inelului de logodna al lui Lady Gaga. In curand, reprezentantii celebrului cantaret au dezvaluit stirile si le-au spus oamenilor: „Pur si simplu nu a functionat. Relatia uneori se termina. Nu exista o poveste dramatica in acest caz”. O sursa a spus, de asemenea, publicatiei: „Prietenii lor stiau nu v-a functiona pe termen lung. Intotdeauna au crezut ca Christian era mult ma implicat in relatie decat Lady Gaga.”

Cand au renuntat la nunta lor?

Incheierea relatiei lor a insemnat si renuntarea la planurile de casatorie. Fanii au fost dezamagiti de aceasta veste si nu se asteptau sa nu mai aiba loc nici o nunta. Oricum, inainte de despartire, cei doi erau foarte discreti cu privire la planurile lor de nunta.

Christian Carino a mai fost casatorit din anul 1997 pana in 2015 cu o femeie pe nume Brooke Baldwin cu care are au o fata impreuna. Din pacate nu exista poze cu acest fost cuplu.

Comments are closed