Creare magazin online

O pereche de incaltaminte Nike Air Max de baieti, must have in orice garderoba

Daca ai nevoie de o pereche de incaltaminte sport de calitate, o alegere ideala in acest sens sunt adidasii Nike Air Max de baieti.

Pot fi folositi si de atleti

O pereche de adidasi Nike Air Max baieti pot fi folositi de atleti, pentru antrenamente, caci au talpa special conceputa pentru acest lucru. Este o talpa flexibila, rezistenta, rezultata in urma unor procese tehnologice complexe. Cand persoana respectiva alearga, nu se va alege cu dureri de picioare, simtindu-se foarte confortabil in aceste perechi de adidasi sport.

Sunt pantofi rezistenti, care iti permit sa alergi pe distante lungi, in siguranta.

Adidasii Nike Air Max de baieti nu se uzeaza usor

O pereche de Nike Air Max de baieti nu se uzeaza usor, datorita tehnologiilor de fabricatie. Au o foarte buna flexibilitate, de aceea sunt ideali pentru alergat, cat si pentru practicarea anumitor sporturi de performanta. Fiecare posesor de adidasi Nike Air Max de baieti ar trebui sa fie bucuros de alegerea acestora, fiindca sunt confectionati din cele mai bune materiale.  Au fost testate foarte bine inainte de a fi scosi pe piata. Un astfel de adidas cand cantareste 382 de grame.

 

Mic istoric al companiei Nike

 

In urma cu  52 de ani, pe 25 ianuarie 1964, a fost fondata compania Nike, care in prezent a ajuns sa produca si modelul de adidasi Nike Air Max de baieti. Insa in anul 1964 nu s-a fondat compania pe care o stim acum, ci se numea Blue Ribbon Sports, fondatorii ei fiind de Phil Knight si Bill Bowerman. Pe parcusul anilor compania s-a transformat in cel mai mare brand sportiv din lume.

 

Cu radacinile  in campusul de la Universitatea din Oregon, loc in care Bowerman antrena si  Knight alerga pentru el – Nike a schimbat lumea incaltamintei sport si a format o noua generatie de consumatori. Primul angajat al lui Phil Knight si Bill Bowerman a fost Jeff Johnson, el fiind cel care a venit cu numele de Nike. Acest nume a inceput sa fie folosit din anul 1971, fiind cel care le-a adus succesul. Insa o curiozitate care trebuie impartasita: Phil Knight voia ca brandul sa se numeasca Dimension 6, insa pana la urma a fost aleasa varianta Nike.

Comments are closed