Creare magazin online

O solutie alternativa la durerile musculare

Se intampla tuturor fara exceptie sa avem parte pa parcursul unei zile de activitati obositoare si foarte stresante. In functie de anumiti factori, cum ar fi starea sa de sanatate, predispozitia la unumite boli, pot aparea cazurile nedorite de aparitie a unor dureri musculare, entorse etc. Toate acestea ne pot afecta atunci cand ne asteptam mai putin. La toate acestea sa adauga inevitabila inaintare in varsta, care aduce din pacate odata cu ea diverse probleme de sanatate. Nu sunt omise nici problemele articulare, probleme ale sistemului osos etc., dintre care se remarca din punct de vedere al frecventei reumatismul, artrita, artroza osteoporoza…

Fara a face parte din categoria produselor de lux, cea mai cunoscuta crema pe baza de aloe vera de la Forever Living Products, Aloe Heat Lotion ofera un ajutor deosebit in relaxarea muschilor in cazul durerilor provocate de efort sustinut indeosebit in cazul sportivilor. Tot pentru sportivi crema si-a dovedit utilitatea in cazul entorselor sau traumatismelor sportive.

Aceasta nu insemna ca numai sportivii pot folosi aceasta crema. Aloe Heat Lotion si-a dovedit utilitatea in cazul durerilor reumatice, articulare si in orice problema cauzata de problemele sistemului osos si articular cum ar fi bolile mentionate in primul paragraf al acestui articol. Mai nou, o utilizare a cremei, chiar daca nu este specificata in manualul produsului, este in cazul durerilor de cap provocate de diferite stari, cum ar fi raceli, gripe… In aceste cazuri, pur si simplu se face un masaj pronuntat in zona tamplelor pana la intreaga absorbtie a cremei in piele.

In toate cazurile in care se foloseste crema Aloe Heat Lotion se recomanda o perioada de odihna de 30-60 minute, daca este posibil acoperiti de o patura pana la producerea si consumarea efectelor sale, dupa care se poate reintra in programul normal. Singura restrictie in folosirea cremei este interzicerea aplicarii acesteia pe rani deschide, deoarece poate provoca dureri deosebit precum si evitarea intrarii in contact cu ochii.

Aloe Heat Lotion se poate folosi si de catre copii indiferent de varsta, putandu-se folosi in in perioada de crestere in cazul durerilor de oase provocate de procesul de dezvoltare al organismului.

Comments are closed