Creare magazin online

Ochelari antireflex de protectie pentru calculator

ochelari protectie calculatorOchelarii de protectie pentru calculator sunt in acest moment foarte cautati in piata, multi utilizatori ai calculatorului au inteles pericolul pe care il cauzeaza utilizarea indelunga a oricarui device electronic.

Lumina albastra emisa de ecrane este cea care afecteaza in principal ochiul si atrage de la sine oboseala oculara si incordarea muschiului ocular.

Cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator

Pana acum ceva timp, ochelarii de protectie pentru calculator puteau fi achizitionati doar din centrele de optica sau de la magazine online din afara tarii. Acum gasim in Romania, cel mai important brand care produce doar ochelari de protectie pentru calculator, Gunnar. Acesta a realizat o multime de cercetari, pe baza carora acum produce cei mai de calitate ochelari de protectie pentru calculator.

In Romania, acesti ochelari pot fi achizitionati doar online din magazinul oficial Gunnar in Romania, respective www.gunnars.ro. Acesta detine toata gama de produse a producatorului si prezinta pe website diferite modele de ochelari si lentile conceputi pentru diferite profile.

Exista ochelari de protectie pentru calculator clasici, care se adreseaza oricarei persoane care utilizeaza calculatorul, ochelari de gaming, dedicati gamerilor care petrec foarte mult timp in fata calculatorului, dar si ochelari outdoor speciali pentru cei care utilizeaza calculatorul in lumina naturala.

Ochelarii de gaming, fata de ochelarii de protectie de calculator clasici se diferentiaza prin rama, acesta este una foarte subtire, realizata din otel inoxidabil si care se pliaza perfect pe forma fetei, permitand purtarea impreuna cu o pereche de casti.

Ochelarii outdoor se diferentiaza prin tipul de lentila, acesta este una inchisa, precum a ochelarilor de soare, dar mult mai lata, acoperind putin chiar si din partile laterale.

Tipuri de lentile Gunnar

Exista doua tipuri de lentile Gunnar in acest moment, lentila Ambra si lentila Cristalin. Lentila Ambra, are un ton pronuntat de galben si respinge pana la 65% din lumina albastra emisa de monitor, iar lentila Cristalin este una care respinge pana la 15% din lumina albastra, dar nu are acel ton de galben, fiind destinata persoanelor care lucreaza in grafica.

Cele mai importante avantaje ale acestor lentile sunt:

  • Blocarea luminii albastre
  • Relaxarea muschiului ocular
  • Prevenirea iritatiilor ochiului
  • Sporirea contrastului
  • Strat de protectie antizagarieturi.

Comments are closed