Creare magazin online

Oferte excelente de inchirieri auto prin ofertele de la Rent-a-car-otopeni.ro

Astazi masina numai este un moft, este o modalitate de ajunge in timp util la destinatie, fie ca este vorba de serviciu sau de o intalnire de afaceri, de fiecare data trebuie sa ajungi rapid la intalnire. Acum cativa ani o masina era un lux pe care foarte putine persoane si-l permitea, astazi aproape oricine detine o masina. Insa ce faci in momentul in care aceasta are o problema tehnica si ajunge in serfvice? Exista nenumarate posibilitati de deplasare mai ales daca esti in capitala, servicii de taximetrie, mijloace de transport in comun iar in ultimii ani au aparut si oferte de inchirieri auto care sunt extrem de avantajoase. Fiecare persoana poate inchiria o masina, tot ce trebuie sa faca este sa detina un permis de conducere. Achizitionarea unei masini personale mai ales daca ati opta pentru un model nou, poate fi una destul de costisitoare, poate implica rate pe care le vei avea de achitat lunar, in schimb inchirierea uneia iti ofera avantaje destul de mari in comparatie cu achizitia. Vei avea inclus in tariful de baza toate taxele, la fel si asiguraril;e pentru a te deplasa cat mai rapid la destinatie, timpul este important pentru oricine. Daca te aflii in capitala si ai nevoie de un serviciu decent si economic de inchirieri auto Rent-a-car-otopeni.ro poate fi solutia ta salvatoare, preturi cat se poate de avantajoase si masini pe care merita cu siguranta sa le conduci. Te vei bucura si de accesorii suplimentare cum ar fi un gps sau un scaun de copil incluse in pret, de asemenea oamenii de afaceri se pot bucura de masina cu internet wifi. Cu siguranta daca esti in cautarea unui nume destul de cunoscut pe piata de inchirieri auto ei pot fi solutia cea mai buna. In cele ce urmeaza iti vom detalia procesul de inchiriere a unei masini cu ajutiorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro

Cine este Rent-a-car-otopeni.ro

In primul rand este unul din liderii de pe piata de inchirieri auto la nivel national, acestia pun la dispozitie o flota diversificata de masini din toate categoriile, asta inseamna ca de la clientii pretentiosi si pana la cei cu bugete modeste, pot conta pe cele mai bune servicii si oferte de inchirieri auto. Masinile ce fac obiectul serviciului de rent a car pot fi ridicate atat din aeroportul Otopeni indiferent de ora la care aterizeaza clientul cat si de la orice adresa din capitala.

Carei categorii de clienti se adreseaza Rent-a-car-otopeni.ro?

Orice posesor a unui permis de conducere cu o vechime de minim un an de zile poate sa solicite inchirierea unei masini de la Rent-a-car-otopeni.ro de asemenea persoanele care calatoresc in Romania , turistii straini se pot adresa companiei pentru inchirierea unei masini pe toata perioada sederii lor in tara. Persoanele juridice pot inchiria de la ei intregi flote de masini, profesionalismul , calitatea si seriozitatea vor fi de ambele parti. Fiecare client va avea parte de servicii extrem de calitative de fiecare data.

Cateva motiver pentru a apela la ei.

sa zicem ca masina ta personala are o defectiune tehnica si va dura ceva pana ce aceasta va fi reparata, totr ce trebuie sa faci este sa intrii pe Rent-a-car-otopeni.ro si sa faci o rezervare, sa iti alegi tipul de masina dorit iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al companiei.

Trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri – ai nimerit exact unde trebuie, ei stiu cat de importanta este prezenta si prima impresie la orice intalnire de afaceri, asadar iti vor pune la dispozitie masini excelente cu care sa calatoresti, din gama de lux sau asa zisele masini premium cu care vei face cu siguranta o impresie cat se poate de buna la fiecare intalnire.

Ajungi in tara in scop turistic – in acest sens Rent-a-car-otopeni.ro iti pune la dispozitie prin serviciul de inchirieri auto si posibilitatea de a ridica o masina cu sofer, acesta este un bun cunoscator al orasului si o sa te conduca in siguranta la orice destinatie ai alege. Pretul este unul din motivele care ii fac sa devina partenerii tai ideali de calatorie de fiecare data.

Ai obtinut un job in alt oras – poti sa inchiriezi de la ei o masina cu care sa ajungi in siguranta daca ai obtinut un job bine platit in alt oras, daca masina ta personala vrei sa stea in garaj, poti sa contezi pe sprijinul lor. Transportul in comun poate fi extrem de anevoios mai ales in alte orase si daca ai m ulti km de facut.

Ajungi in aeroport – de aici ai multe posibilitati de transport, insa vrei sa ajungi in timp cat se poate de util la destinatie, daca alegi varianta de inchirieri auto de la Rent-a-car-otopeni.ro vei fi asteptat de un reprezentant al companiei cu cheile direct in aeroport, lucrurile vor decurge cat se poate de simplu si de rapid, semnezi contractul, iei cheile masinii, platesti si pleci linistit catre destinatie, in acest fel vei economisii cat se poate de mult timp.

Sunt multe situatii in care o masina te va salva de la neoplaceri, poti sa ajungi de fiecare data in timp util la destinatie.

Preturi mici – desi masinile sunt de o calitate superioara, intotdeauna optand pentru colaborarea cu ei vei beneficia de cele mai mici preturi, o masina economica de exemplu se va inchiria de la ei cu doar 10 euro pentru o zi de inchiriere. Vei avea parte de masini cat se poate de economice in ceea ce priveste consumulk de carburant, asadar apeleaza la ei cu incredere de fiecare data si nu vei regreta.

Diversitatea flotei – avand in vedere faptul ca exista o mare diversitate de clienti, apeland la Rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa iti alegi masina potrivita nevoilor tale la tarife cat se poate de mic i si mai ales dintr-o flota ce contine peste 200 de modele din toate clasele auto posibile.

Eficienta in livrare – masina iti va fi livrata la data si ora stabilita conform contractului, cu toate taxele la zi, asadar nu ramane decat se pleci in liniste in calatorie fara sa iti faci griji, toata responsabilitatea cade pe umerii lor.

Asistenta daca multe companii de inchirieri auto nu iti ofera acest serviciu, la Rent-a-car-otopeni.ro te vei bucura de fiecare data de asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului, vei avea un numar de telefon la care vei putea sa suni non stop pentru rezolvarea fiecarei probleme pe care o ai. Alegandu-i ca parteneri cu siguranta te vei bucura de fiecare data de facilitati excelente, de masini noi si foarte bine intretinute care au la zi toate reviziile precum si asigurarile, asadar vei putea sa calatoresti in liniste catre orice destinatie. Procesul de rezervare esrte unul cat se poate de simplu si nu presupune decat rezervarea online, sau daca  nu va pricepeti puteti sa faceti asta si telefonic, operatorii lor va pot ajuta de fiecare data cu ce informatie aveti nevoie.

Comments are closed