Creare magazin online

Oferte tencuieli mecanizate – o tehnica moderna ce da durabilitate casei tale

Total Solid Construct este o firma specializata in renovari si amenajari, atat interioare cat si exterioare de ultima generatie. Venim in sprijinul dumneavoastra cu oferte tencuieli mecanizate, ce reprezinta o tehnica moderna si practica, ideala pentru fiecare casa. Obiectivul nostru este sa ne mentinem in topul preferintelor celor care ne aleg. Ne tratam clientii cu respect si vrem ca totul sa fie pe placul lor.

 

De ce sa alegi oferte tencuieli mecanizate de la Total Solid Construct

Firma noastra se evidenteaza pe piata de profil cu oferte tencuieli mecanizate, ce reprezinta lucrari de calitate, rezistente la factorii de mediu agresivi, la care sunt supuse de-a lungul timpului. Lucrarile exterioare trebuie sa reziste la soare puternic, vant, ploi, dar si inghet sau dezghet si alte actiuni fizico-chimice ce le-ar putea dauna. De asemenea, acestea trebuie sa respecte si normele estetice, esentiale pentru a asigura frumusetea lucrarilor noastre.

Urmarim intotdeauna ca lucrarile noastre sa fie executate corect de catre echipa noastra de specialisti in domeniu si folosim materiale de calitate superioara. Ne asumam responsabilitatea pentru lucrarile realizate de catre personalul nostru si ne straduim ca fiecare lucrare sa fie finalizata in timp util, dar si sa se incadreze in cerintele clientului. De aceea, oferim atentie maxima la cel mai mic detaliu pentru ca cei care doresc sa lucreze cu noi, sa ramana cu o impresie placuta, astfel incat sa se poata bucura de investitia sa.

Confortul lucrarilor exterioare este dat de latura estetica, iar prin colaborarea cu noi veti avea parte si de sfaturi utile care sa va ajute sa luati decizia corecta. Noi va propunem numeroase posibilitati de realizare a proiectelor dumenavoastra, astfel incat multumirea sa fie de ambele parti. Apelati cu incredere la firma noastra si beneficiati chiar acum de cel mai bun raport pret-calitate.

Oferte tencuieli mecanizate – detalii tehnice ce stau la baza fiecarui proiect de succes

Daca tocmai v-ati mutat la casa noua sau vreti sa va redecorati si reamenajati casa alegeti oferte tencuieli mecanizate. Fiti inspirati si apelati la tehnicile moderne ce dau viata unor lucrari practice si rezistente, fara prea mult efort. Firma noastra va ofera doua tipuri de materiale pentru a face o tencuiala mecanizata de exceptie, si-anume: materiale de tencuit pe baza de ipsos sau pe baza de var si ciment. Materialul se aplica cu ajutorul unei masini de tencuit pentru un randament considerabil. Decizia va apartine, alegeti tehnica care vi se pare mai buna si dati viata proiectelor dumneavoastra.

Executarea tencuielilor mecanizate pe baza de ipsos se realizeaza cu materiale ce au in compozitia lor ipsosul. Tencuielile cu ipsos se aplica numai la interior si au proprietatea definitorie de a regla umiditatea camerei. Aceste tencuieli mecanizate au un grad ridicat de finisare si de aceea nu mai necesita alt strat de glet.

Tencuiala mecanizata pe baza de ciment se aplica cu materiale ce au in compozitia lor ciment dar si var. Se aplica atat in spatiile interioare, precum bai dar si bucatarii cat si in cele exterioare. Aceste tencuieli necesita doua straturi de glet pentru a obtine finisaje de calitate superioara. Intrati pe site-ul nostru si rasfoiti oferte tencuieli mecanizate pentru un viitor mai bun al fiecarei case.

Accesati site-ul nostru www.sapemecanizate-tencuieli.ro si consultati oferta noastra. Contactati-ne pentru a discuta mai multe detalii!


CONTACT:

TELEFON: 0773705488

E-MALI: office@sapemecanizate-tencuieli.ro

ADRESA: Str. SERG. ION CIUBARU nr. 15-17, Sector 3, Bucuresti

Comments are closed