Creare magazin online

Optiuni de parcare in Otopeni la 2 minute de aeroport

Daca esti grabit sa prinzi avionul si nu stii unde sa parchezi masina, atunci nu trebuie sa te ingrijorezi. Vestea buna este ca ai numeroase optiuni din care poti alege.

Aeroportul Henri Coanda are propria parcare, organizata in mai multe zone. Daca te intereseaza parcarea pe termen lung, este bine sa stii ca pentru 10 zile vei plati 180 de lei. Avantajul este ca odata ce aterizezi si treci de zona de control, vei putea ajunge cu usurinta la masina ta.

In ultimii ani, s-au infiintat numeroase firme de parcare in Otopeni care pun la dispozitia clientilor, servicii de securitate, parcari sigure si la distanta mica fata de aeroport. Una dintre ele este firma Parcare365, al carui tarif se doreste a fi mai mic fata de celelalte. Pe o durata de 10 zile vei avea de platit numai 140 de lei. Parcarile sunt supravegheate video 24 de ore din 24, oferind siguranta si liniste clientilor.

Una dintre optiuni este firma Parcare365, care promite siguranta maxima. Aceasta iti pune la dispozitie transfer gratuit de la parcare la aeroport si invers. Spatiul de parcare este utilat cu stalpi reflectorizanti. Fiecare loc de parcare are o latime de 3.2 metri. In ceea ce priveste securitatea, exista in permanenta monitorizare video oferita de catre o firma de paza si siguranta. Accesul in parcare se face respectand anumite norme. Astfel, parcarea este prevazuta cu un sistem automat cu bariera. Pretul pe zi este ieftin, de numai 18 lei. Firma pune la dispozitia clientilor si servicii contra cost de curatenie interior si exterior.

Firma Parcare365 prezinta o zona de parcare in Otopeni, la numai un kilometru distanta fata de aeroportul Henri Coanda. Zona prezinta 150 de locuri, iar pentru a-ti asigura un loc, cel mai bine este sa faci o rezervare online pe perioada dorita. Siguranta masinii tale este garantata prin sisteme video performante. Serviciile includ transferul in mod gratuit catre terminalul plecari din aeroport. Firma accepta atat plata cash, cat si cu cardul. Avantajul este ca iti poti lasa masina in parcare mai mult de 30 de zile. Daca detii un autoturism, tariful pentru o zi este de aproximativ 38 de lei. Daca esti soferul unui microbuz, trebuie sa scoti mai mult din buzunar, adica 52 de lei.

O alta optiune de parcare in Otopeni este oferita de firma Parcare365. Aceasta dispune de un parc auto de 7000 de metri patrati. Exista conditii de maxima siguranta, supraveghere video si iluminare corespunzatoare. Distanta de la parcare spre aeroport este de 3 kilometri, iar transferul este absolut gratuit. Tariful pe prima zi este de 48 de lei si scade in functie de numarul de zile de stationare. De exemplu, pe durata a 5 zile vei avea de achitat 120 de lei. Pentru un sejur mai mare de 5 zile, vei plati in plus cate 10 lei pe zi.

Elibereaza-te de grija parcarii si alege oferta care ti se potriveste. Lasa masina in siguranta pentru a avea un zbor placut.

 

Comments are closed