Creare magazin online

Oxigenul – Secretul nespus al vedetelor

secretul frumusetii lui beyonce oxigenul hiperbaric

Elixirul tinereții există și nu este doar o metaforă culeasă din basmele prozatorilor.   

Presupun că fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată despre tainele vedetelor de pe platourile de la Hollywood în legătură cu înfățișarea lor mai mereu tânără. Surpriză! Secretul vedetelor constă în .. Oxigen!

Un cocktail mixt de oxigen imbogatit cu seruri cu substante active reprezintă formula magică pentru elixirul ascuns al tinereții.

Oxigenul este elementul primordial al vieții omenești, creierul și neuronul fiind clienți fideli.

Înfățișarea perfectă, la o gură de aer distanță

În adolescență, mai ales în perioada pubertății, fiecare dintre noi avea principala problemă.. “Cum scap mai repede de coșuri?”. Ei bine, în astfel de cazuri și nu numai, un tratament facial cu oxigen hiperbaric este un adevărat medicament, deoarece grăbește vindecarea imperfecțiunilor.

Instant ai scăpat și de cearcănele supărătoare! Ca prin magie pielea este mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, iar tu te-ai mai relaxat!

Un pas mic pentru o problemă așa de mare atunci când vrei să îți impresionezi crush-ul, nu?

În ce constă tratamentul facial cu oxigen hiperbaric și la ce salon pot beneficia de el?

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric implică difuzarea bulelor de oxigen pur cu presiune asupra feței pacientului.

Presiunea aerului este mărită de trei ori mai mult decât presiunea normală astfel oxigenul devine mult mai pur. În aceste condiții, pielea poate să adune mai mult oxigen decât ar fi posibil la presiunea normală a aerului și tenul dvs. este curățat perfect. Alte afecțiuni tratate prin terapie cu oxigen hiperbaric includ infecții grave, bule de aer în vasele sanguine și multe altele.

Salonul Esteticmed din Colentina oferă rezultate rapide, vizibile și de durată prin intermediul tratamentului facial cu oxigen hiperbaric. Cu ajutorul unuei proceduri bine stabilită ce are la bază o tehnologie de transformare a oxigenului din aer prin intermediul unor filtre speciale într-un oxigen pur, acesta ajută la combaterea bacteriilor, grăbește vindecarea leziunilor și a imperfecțiunilor de orice fel.

Pentru programări:

Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Email: office@estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

 

Comments are closed