Creare magazin online

Panou led pentru holuri sau spatii comerciale

Un panou led se incadreaza perfect in aria bogata de produse pentru iluminarea economica a spatiilor de trecere intre camere si cu atat mai mult va fi apreciat pentru proiectarea cu ajutorul sau a iluminarii unui spatiu comercial.

Avantajul principal al unui panou led este capacitatea sporita de dispersie a luminii pe care o produce in raport cu consumul pe care il pretinde din reteaua de electricitate. Acest lucru se datoreaza in primul rand conceptului cu care este produs si anume folosirea de led-uri specializate pentru iluminat in conditii de consum redus.

Cantitatea de lumina este semnificativ amplificata si datorita panoului din policarbonat care acopera acest corp de iluminat, panou care faciliteaza imprastierea perfect echilibrata a intregii cantitati de lumina produsa.

Al doilea beneficiu pentru care iluminarea cu panou led este atat de apreciata este legat de metoda de montaj pe care o aveti la dispozitie in functie de tipul proiectului de amenajare a tavanului, sau pur si simplu atunci cand doriti amplasarea direct pe situatia existenta intr-un anumit moment.

Astfel veti putea alege panou led pentru instalare aplicata direct pe suprafata si in locul unde s-a hotarat pozitionarea, sau aveti de ales celalalt tip de panou led incastrat care este destinat montajului in tavan casetat.

In continuare vom arata cum se prezinta raportul intre consum si lumina produsa pentru mai multe tipuri de panou led. Inainte de toate este de specificat ca exista un criteriu foarte important in functie de care veti dedide cumpararea unui astfel de produs si in general a produselor care au la baza led-ul ca sursa de lumina artificiala.

Temperatura de culoare, masurata in grade Kelvin, este specificata pentru fiecare panou led in parte, indiferent de forma, marimea sau consumul sau. Prin urmare este disponibil panou led cu temperatura de culoare alb natural, valoarea fiind in jur de 4200K si panou led cu temperatura de culoare alb rece, valoarea atingand 6400K.

In functie de destinatia utilizarii unui panou led se va alege temperatura de culoare in consecinta, cu precizarea ca pentru aria de utilizare comerciala este preferabil sa fie montat panou led cu 6400K pentru maximizarea vizibilitatii detaliilor produselor.

Consumul unui panou led variaza intre 36W ce sunt asociati unui aport luminos de 2880 lemeni si 50W care vor produce 4200 de lumeni. Intre aceste doua valori avem panou led cu un consum de 40W care aduc in spatiul interior nu mai putin de 3200 de lumeni.

Designul interior si mai ales spatiul disponibil la nivelul tavanului vor criterii pentru a alege intre un panou led de forma patrat cu latura de 60cm si un panou led de forma dreptunghiulara cu lungimea de 120cm si latimea de 30cm.

Avand acum aceste informatii lucrarea de montaj poate sa fie realizata rapid, iar aprovizionarea cu panou led si alte produse electrice poate fi facuta in acelasi magazin de specialitate in iluminat led.

Comments are closed