Creare magazin online

Parintii care aleg carucioare 3 in 1 scapa de mult griji

Sa devii parinte este cel mai frumos sentiment pe care il putem simti, insa acest sentiment e completat de responsabilitati si de o continua informare pentru a putea raspunde prompt oricarei situatii si pentru a alege corect tot ce influenteaza pozitiv cresterea copilului.

Pentru bebelusi si pentru cresterea lor, parintii se vor ocupa de toate alegerile iar indreptarea catre aria cu carucioare 3 in 1 asigura ca v-ati orientat excelent din punctul de vedere al transportului si al adaptabilitatii la conditiile diverse.

Carucioaredecopii.ro este magazinul online care se adreseaza tuturor nevoilor parintilor si ale micutilor acestora, oferind produse de la cele mai simple pana la cele mai deosebit, pentru toate bugetele si preferintele.

Rasfoind gama larga de produse si de posibilitati va veti convinge ca alegerile accesoriilor pentru copii reprezinta o etapa pe care o parcurgeti cu o oarecare greutate, fiind nevoie de analiza si informare pentru o deplina satisfactie a dvs. si a celui mic.

De ce sa alegi un carucior 3 in 1?

Dupa cum intuim datorita numelui acestora, carucioarele 3 in 1 reprezinta o solutie polivalenta si extrem de practica, transformand banalul carucior intr-un arsenal de solutii potrivite tuturor situatiilor.

Practic, acest carucior reprezinta mijlocul de transport al copilasului de la primele clipe de viata si pana la varsta la care nu va mai depinde de acesta.

Denumirea de 3 in 1 vine de la faptul ca vorbim de un carucior care se poate utiliza in plan orizontal avand landou, in plan vertical utilizand partea sport si vine insotit de scoica auto, care completeaza setul.

Prin landou, facem referire la elementul superior al caruciorului, ce permite diverse tipuri de reglare si este destinat in special micutilor pana in 6 luni, oferindu-le confort deplin si o pozitie potrivita pentru odihna la aceasta varsta.

Dupa depasirea acestei varste, dar mai ales dupa ce micutului reuseste sa stea in pozitia sezut, landoul se va transforma in parte sport prin orientarea in plan vertical, atat cu fata catre parinte, cat si cu spatele, oferind confort si siguranta pana la varsta de 3 ani.

Al treilea element, si anume scoica, reprezinta accesoriul destinat fixarii in autoturismul personal pentru transportarea micutului in primele luni de viata, element ce se va fixa invers fata de directia de mers a autoturismului, fiind pe deplin atestat in siguranta si confort.

Exista o multitudine de solutii si de elemente aditionale ce vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi, lucruri ce pot fi regasite in magazinul online Carucioaredecopii.ro

Alegerea mai multor posibilitati nu tine de lux sau de moft, tine de confortul pe care cu siguranta vrem sa il oferim micutului familiei dar si noua, pentru ca noi il vom adapta si manipula.

Unele modele vin cu sisteme de aerisire a landoului pentru perioadele mai calduroase, dar si cu husa de iarna pentru picioare si copertina pentru perioadele mai reci ale anului.

Pentru ca nu ne permitem sa punem copilasul in contact cu insectele si cu ploaia, putem apela la modele cu plasa de insecte si cu folie de protectie impotriva ploii.

Iar pentru ca producatorii s-au gandit si la partea practica a lucrurilor, unele modele vin insotite de geanta pentru scutece, cos de cumparaturi si chiar manusi de iarna pentru parinte.

In functie de buget, vom apela la solutii ideale pentru transport

Si, un aspect foarte important, pentru depozitare in cele mai restrase spatii si ne vom orienta si spre rezistenta caruciorului pe termen mai lung.

Echipa Carucioaredecopii.ro ofera asistenta online si telefonica despre produsele comercializate, avand posibilitatea de a vedea o serie de modele de carucioare 3 in 1 direct in showroom.

Pentru mai multe detalii, ii gasiti pe Bld. Iuliu Maniu Nr181A, Sector 6, Bucuresti sau la numerele de telefon 0723-666-005 / 0743-666-006.

Comments are closed