Creare magazin online

Pasi esentiali in aplicarea fondului de ten

Fondul de ten de la BeautyOneShop reprezinta acel produs de make up care este zilnic utilizat de milioane de femei pentru a-si acoperi imperfectiunile fetei precum dilatarea porilor, petele de decolorare, roseata sau cosurile. Utilizarea acestui produs de machiaj se poate dovedi destul de dificila deoarece aspectul tenului trebuie sa fie cat mai natural, fara sa fie incarcat.

Pentru a avea un machiaj reusit sunt necesari a fi urmati o serie de pasi care va vor ajuta sa aveti aspectul tenului mult dorit:

Curatarea fetei inainte de aplicarea machiajului

Pentru a elimina toate impuritatile, inainte de a aplica un fond de ten, este necesar sa efectuam o curatare a tenului prin folosirea unui demachiant care va elimina excesul de sebum si resturile de machiaj. Dupa curatarea fetei se poate aplica o crema hidranta pe baza de ulei de masline sau aloe vera care va proteja tenul de factorii externi. Pentru persoanele care au tenul mixt/gras este indicat ca dupa curatarea fetei sa fie aplicata o crema cu efect matifiant care va avea rol sa controleze excesul de sebum.

Rolul primer-ul inainte de fond de ten

Dupa ce ati aplicat o crema de fata, este important sa aplicati si un primer. Acesta are rolul de a asigura o finisare completa si perfecta a tenului si il pregateste pentru pasul urmator: aplicarea fondului de ten. Primerul se aplica pe toata suprafata fetei, fara a utiliza cantitati mari. Pentru aplicarea lui poate fi utilizata o pensula sau chiar degetele. Pentru ca efectul sa fie cel asteptat este recomandat sa asteptam cel putin un minut dupa ce am aplicat primerul si apoi putem aplica si fond de ten.

Fond de ten

Testeaza nuanta de fond de ten

Pentru a evita aspectul unui machiaj artificial si diferente majore intre nuanta fondului de ten si nuanta tenului, este necesar ca inainte de aplica machiajul sa testezi nuanta produsului ales. Cel mai bine, acest lucru se testeaza pe partea superioasa a mainii. Daca este necesar, alege si combina mai multe tonuri de fond de ten pentru a obtine look-ul dorit.

Aplicarea fondului de ten pe fata

Aplicarea machiajului dedicat tenului se va face prin utilizarea unei pensule, a unui burete special sau chiar cu degetele. Prin miscari circulare incearca sa intinzi cat mai bine produsul incepand cu fruntea, barbia, obrajii, ochii si cel mai important gatul si decolteul care sunt des uitate. Avand in vedere ca exista mai multe tipuri de ten, pentru persoanele care au tenul gras este recomandat un fond de ten pe baza de apa in timp ce persoanelor cu tenul uscat le este recomandat un fond de ten pe baza de ulei. Totodata pentru persoanele cu ten matur sau cu probleme de acnee este recomandat un produs compact pentru ca are o putere mai mare de acoperire.

Dupa aplicarea fondului de ten este necesara aplicarea unei pudre pentru a uniformiza tenul si pentru a definitiva machiajul dorit. Pentru un aspect luminos puteti utiliza un iluminator si, de asemenea, un fard de obraz.

Comments are closed