Creare magazin online

Patone este furnizorul tau de lenjerii de pat romanesti!

Pentru a atinge un nivel optim de confort in timpul somnului, cel mai important lucru este setul de lenjerii de pat.
In acest moment exista foarte multe magazine online care vand lenjerii de pat, insa destul de putine reusesc sa ofere calitate ridicata, de aceea cel mai bine este alegeti lenjerii de pat de la magazinul online Patone, magazin online care reuseste sa ofere calitate la un pret decent.

De unde provin aceste lenjerii de pat?

Niste lenjerii de pat de la Patone provin de la fabrica Ralex Pucioasa si au o calitate superioara fata de multe asa zise case de asternuturi de lux din strainatate. Utilajele folosite la fabrica de lenjerii de pat din Pucioasa sunt printre cele mai moderne, iar personalul abia face fata numaului foarte mare de comenzi. Datorita acestui aspect si al faptului ca lenjeriile de pat Pucioasa sunt foarte cautate, magazinul Patone.ro s-a specializat pe vanzarea de aceste sternuturi pentru dormitor din Pucioasa la preturi foarte bune si cu imprimeuri moderne care cu siguranta vor da un suflu proaspat dormitorului dumneavoastra. Absout toti clientii care au comandat aceste asternuturi de dormitor Pucioasa au fost foarte multumiti si de aceea cei de la Patone au ales sa vanda exclusiv aceste asternuturi pentru dormitor de la fabrica din Pucioasa.
lenjerii de pat

Ce trebuie sa iei in considerare cand doresti asternuturi?

In momentul in care vorbim despre lenjerii de pat ieftine care sunt si de calitate, nu avem cum sa excludem gamele de lux care pot fi fabricate din bambus, lana, in si diverse alte tipuri de bumbac (satinat, dublu satinat, organic si egiptean).
Un set de asternuturi de la Patone.ro este foarte durabil (au cusatura dubla) si au de la 200 pana la 600 de fire pe centimetru patrat. Cu cat o tesatura are multe fire pe centimetru patrat, cu atat ea este fina si rezistenta.
Exista pe piata pentru un plus de lux, unele asternuturi in care sunt cusute manual cristale Swarovski sau fire de aur. Acestea insa nu sunt colorate si nici decorate in exces pentru ca eleganta si simplitatea reprezinta eleganta suprema.
In cazul in care nu stiati, niste astfel de asternuturi de la Patone.ro sunt create pentru a rasfata pielea si pentru a da un aspect extrem de placut dormitorului dumneavoastra. In acest magazine online, veti gasi orice va doriti si de aceea va invitam pe site pentru a gasi ceva pe placul vostru!

Comments are closed