Creare magazin online

Pentru ce tip de iluminat sunt potrivite tuburi led

Despre tehnologia tuburi led

Unele tuburi LED sunt cele care folosesc tehnologie bazata pe dioda care emite lumina.

Aceasta noua tehnologie are multe avantaje, care au permis acestor sisteme cu led sa progreseze pe piata si sa inlocuiasca treptat alte metode invechite, adica utilizarea tuburilor fluorescente pentru iluminat.

Deoarece tuburi cu led au o forma aparte, aceasta genereaza numeroase avantaje. Aceasta forma face posibila imprastierea uniforma a luminii.
tuburi led
Tehnologia LED folosita in aceste tuburi este o tehnologie inovatoare care a reusit sa propuna inlocuirea vechii tehnologii cu eficienta scazuta. Alegeti sa faceti modificari si apoi alegeti o tehnologie noua de durata.

Avantaje de care trebuie sa tii cont

La inceput, consumul de energie electrica a tubului cu LED este cu 50% mai mic decat cel al becului traditional, astfel incat poate economisi o multime de facturi de energie electrica.

Foarte usor de instalat. Folosind soclul existent in aceasta locatie, tubul LED poate fi instalat foarte rapid si usor.

Timpul de amortizare a tubului LED este foarte rapid. (Aproximativ un an, in medie aproximativ 10 ore pe zi)

Comparativ cu sistemul traditional, sistemul cu LED emite mult mai putina caldura. Adica, un numar mare de lumini LED determina un sistem de aer conditionat sa devina mai mic, iar utilizarea acestora devine si mai mica, ceea ce duce la o economie diferita din punct de vedere economic.

Au o buna raspandire a luminii. Mediul de iluminat este foarte placut. Ai aici gama LED Concept online: https://www.led-concept.ro/tuburi-led

Unde pot cumpara aceste sisteme cu LED-uri

Puteti comanda produse de iluminare cu LED-uri foarte ieftine din acest magazin online: tuburi , spoturi LED, becuri LED, aplice LED, benzi LED marca LED Concept.

Daca doriti sa comandati produsul la cel mai mic pret de pe piata, va rugam sa sunati la 0734635073 sau sa trimiteti un e-mail la comenzi@LED-concept.ro. Echipa Led Concept va poate ajuta cu cel mai bun sistem de iluminare.

Comments are closed