Creare magazin online

Peste 2.000 de patuturi din lemn pentru bebelusi si saltele pe ShopAlert

Patuturi bebelusi din lemn si saltele pe ShopAlertSectiunile dedicate copiilor si bebelusilor de pe site-ul ShopAlert cuprind mii de produse de la designeri de top, respectand standardele calitatatii impuse de platforma online cu scopul de a ne ajuta sa gasim produse de cea mai buna calitate si la preturi accesibile.

Obiectivul principal al platformei este de a promova cele mai multe produse dintre magazinele online romanesti, astfel incat vizitatorii sa nu mai fie nevoiti sa le viziteze pe fiecare in parte. De exemplu, gama de patuturi pentru bebelusi ce poate fi gasita pe ShopAlert include peste 2.000 de articole, care incep de la doar cateva zeci de lei si pot ajunge la preturi ce depasesc 2322 lei. Acest pret corespunde unor superbe patuturi de lemn pentru fetite, prevazut cu doua turnulete si o lampa incadrata intre acestea, ideale pentru a aduce bucurie si fantezie in lumea celor mici.

 

Aproape o mie de patuturi din lemn pentru bebelusi promovate pe ShopAlert

Cele aproape o mie de modele de patuturi din lemn pentru bebelusi promovate pe ShopAlert au preturi care incep la 189 Ron, dar pot ajunge la 2100 lei, in cazul in care ne dorim sa achizitionam, pentru cei mici, un patut alb de copii, cu detalii sofisticate si fiind confectionat din componente de lemn. Patuturile pentru bebelusi ridicate sau simple, in nuante naturale de alb sau bej, prevazute in anumite cazuri cu masute laterale cu suport pentru carti, piese de mobilier de lemn multifunctonale (care includ si spatii de depozitare)-toate acestea sunt prezentate pe ShopAlert cu toate detaliile de care aveti nevoie.

 

Sute de sortimente de saltele pentru micuti

Gama de saltele avand dimensuni potrivite paturilor bebelusilor sunt prezentate in sectiunea corespunzatoare de pe ShopAlert, avand preturi intre 25 si 1123 Ron si fiind confectionate din materiale moderne si naturale de tipul umpluturii cu spuma naturala din latex organic. Exista pe ShopAlert sute de sortimente de saltele speciale pentru bebelusi cu husa detasabila, saltele morfologice care reduc zonele de presiune asupra corpului micutului, alaturi de huse din bumbac 100% pentru saltele. Pretul unei saltele pentru paturi de lemn este justificat de calitatea materialelor din care este confectionata.

O parte din articolele din gama patuturilor pentru nou-nascuti promovate pe ShopAlert sunt prevazute cu grilaj detasabil si sertare aflate la baza patului, site-ul punand la dispozitia vizitatorilor o serie de paturi din lemn natural in aceasta categorie.

Alaturi de gama de saltelelor pentru bebelusi prevazute cu huse din bumbac, gama de paturi propusa de ShopAlert confirma calitatea produselor prezentate pe site, atent selectate din colectiile marilor magazine online de produse pentru copii din Romania.

Comments are closed