Creare magazin online

Planifici botezul copilului tau? Alege un fotograf de botez profesionist!

De multe ori observ ca foarte multi tineri parinti nu trateaza cu aceeasi importanta botezul copilului lor fata de nunta pe care au avut-o cu putin timp in urma. De aceea nu pun prea mare pret pe servicii de calitate cand vine vorba de botez ci cauta servicii ieftine.

Ca si fotograf profesionist de evenimente consider ca aceasta practica nu face decat sa dauneze. Cum? E simplu, pentru orice om amintirile sunt cele mai importante lucruri din viata, si cu totii ne dorim sa ne simtim bine in ziua respectiva. Astfel apare necesitatea angajarii unui fotograf de botez bine pregatit pentru a surprinde in cel mai frumos mod posibil tot ceea ce se intampla in ziua respectiva. A angaja un fotograf profesionist de botez este cel mai bun lucru pe care ca si tineri parinti il puteti face pentru voi si copilul vostru. nu mai vorbesc de faptul ca ar fi cu adevarat necesar sa imortalizezi puiul tau de la inceputul vietii.

De fapt voi mentiona si aceste aspecte, pentru ca sunt la fel de importante. Pana la a planifica botezul, ca si tineri parinti aveti parte de tot felul de amintiri frumoase, va tineti in brate copilul pentru prima data, totul este special si va veti dori sa retraiti macar din imagini aceste lucrui. Nu crezi ca ar fi bine sa alegi sa mergeti la un studio foto pentru a va lasa in grija unui fotograf de newborn? Un fotograf de copii va va oferi poate cele mai importante imagini pe care le veti avea, poate de zeci de ori mai importante decat fotografiile de nunta sau botez. Nu ezitati si alegeti sa mergeti la un fotograf de familie pentru asta.

Revenind la botez, pentru ca despre asta mi-am dorit sa va vorbesc, este neaparat necesar sa puneti pret pe amintirile voastre si sa alegeti sa angajati un fotograf cu experienta, nu doar unul ieftin care face cateva poze, ci unul care sa va ofere aceleasi trairi in imagini de calitate.

Alegerea fotografului de botez nu este usoara, el trebuie sa aiba suficienta experienta cu copii dar si cu evenimente fotografiate an de an. De aceea va recomand sa rasfoiti internetul si sa planificati cateva intalniri cu oamenii care va plac, cu acei fotografi de evenimente care va spun ceva prin imaginile lor. Nu ezitati sa cereti cat mai multe detalii si neaparat sa cereti sa va arate un portofoliu, un album sau chiar un eveniment intreg fotografiat.

Apoi, foarte important, poate cel mai important, este sa semnati un contract cu o entitate juridica bine stabilita, nu un contract cu o persoana fizica, care va va promite ca este serio si ca acel contract este valabil. Fals, un contract de servicii foto cu o persoana fizica nu este valabil, de aceea fotograful pe care il angajati trebuie sa aiba fie un SRL fie un PFA si sa va ofere factura pe sumele achitate. Astfel sunteti int otalitate protejati in colaborarea cu un fotograf profesionist. Nu degeaba se numeste profesionist, nu?

Comments are closed