Creare magazin online

Plasa bordurata este cea mai cautata pentru imprejmuirea spatiilor

Gardul plasa bordurata a inceput sa fie un model din ce in ce mai utilizat datorita faptului ca arata bine din punct de vedere estetic, este extrem de rezistent timp si se construieste destul de usor.

In combinatie cu stalpi din otel si cu o centura din beton, aceasta plasa bordurata este o alegere extrem de buna pentru realizarea unei imprejumuiri eficiente din toate punctele de vedere. Acesta se poate utiliza pentru a imprejmui case, terenuri, curti industriale, depozite etc.
plasa bordurata

Iata cele mai cunoscute avantaje

  • Calitatea foarte buna a lucrarii – datorita materiei prime din care plasa bordurata este realizata calitatea nu poate fi pusa sub nicio forma la indoiala. Mai mult decat atat, fiind prinsa de stalpi realizati din teava din otel si care la randul lor prinsi intr-o centura de beton, este clar ca o imprejmuire realizata din panouri de gard este una de o calitate foarte buna.
  • Rezistenta ridicata la intemperii – datorita faptului ca sunt trecute printr-un proces de zincare, de unde a aparut si numele de „zincate” putem spune ca aceste materiale au o rezistenta ridicata la intemperii care se traduce intr-o durata lunga de viata.
  • Gard din plasa bordurata care ofera siguranta – in mod natural, realizarea unui gard din plasa bordurata are ca principal scop asigurarea sigurantei pentru suprafata imprejmuita. Astfel, un panou bordurat zincat ofera o foarte buna siguranta spatiului imprejumuit, datorita faptului ca este realizat din bare de otel.

Plasa bordurata este perfecta pentru imprejmuiri eficiente si rapide

Acest material nu are o utilizare la fel de extinsa precum alte materiale din categoria sa, nefiind un material prea versatil, cea mai des utilizata intrebuintare a plasei bordurate este pentru a realiza imprejmuiri.

Este folosita cel mai des in astfel de proiecte deoarece este un material de o calitate foarte inalta si de durata indelungata.

Pentru ca este extrem de usor de folosit, nu este nevoie neaparat de o echipa de specialisti din domeniul constructiilor pentru a va ajuta la montarea sa. Fapt ce va poate scuti si de anumite cheltuieli. Aceasta este accesibila oricarui client si montarea sa este una rapida si eficienta.

Comments are closed