Creare magazin online

Porti antifoc- accesorii rezistente pentru firma ta

Spatiile de constructii, depozitele, halele industriale, corporatiile, parcarile subterane au nevoie de noile porti antifoc.

Brandul Ninz este prezent si in Romania, prin usile antifoc si portile ignifuge, apreciate la nivel international, pentru calitatea lor. Acestea sunt prevazute cu mecanisme de securitate, sistem antiefractie, dar si modalitati de deschidere si accesorii de tipul manerelor sau barelor antipanica.

Fiecare companie mare se poate baza pe siguranta oferita de portile antifoc Ninz.

Ce modele de porti antifoc poti alege?

1. Porti antifoc culisante

2. Porti antifoc telescopice

3. Porti antifoc culisante vertical

4. Porti antifoc cu balamale

1. Portile antifoc culisante sunt realizate conform standardelor UNI 9732, si actioneaza ca o izolatie la temperaturi variate si la sunete puternice. Sunt usor de folosit, sensul de deschidere se realizeaza la cererea clientului, fiind foarte utile in companiile cu trafic intens. Ele sunt prevazute cu foi metalice izolate, ce rezista la clasele de foc REI 120 si REI 180.

Modelul este disponibil in doua variante, pe un singur canat sau pe doua, cu manere incorporate si sine de glisare acoperite in foi metalice ambutisate.

2. Portile antifoc telescopice sunt potrivite in cazul depozitelor, garajelor sau a laboratoarelor, datorita manevrabilitatii facile. Modelul este disponibil monolateral, cu doua canate, sau bilateral cu patru canate, usurand trecerea angajatilor si a clientilor. Finisajul portilor telescopice este dat de vopseaua termostabilizata la 160 de grade. Astfel, portile se mentin perfect mai mult timp, fara sa rugineasca, sau sa se deformeze de la umiditate si temperaturi variabile.

3. Portile antifoc culisante vertical sunt practic modelul mai sigur al ferestrelor. Sistemul de deschidere este unul usor de utilizat, facilitand transportul cu substante ce necesita atentie. In cadrul unui spital, al unui atelier tehnologic sau al unui laborator chimic, portile culisante pe vertical sunt un accesoriu de nelipsit. Ele sunt dotate cu placute antiderapante si antifrictiune si stau deschise datorita sigurantei termice situata in partea de sus.

4. Portile antifoc cu balamale, cu foi de 72 mm, sunt o alternativa rapida de izolare fonica si termica in orice cladire publica. Formatul robust al portilor cu balamale este completat de panourile metalice continue realizate din module tubulare izolate in interior.

Ele sunt prevazute cu un set de 2 balamale, ce sustin greutatea usilor, maner anti-accident, garnitura de etansare termoexpandabila si incuietoare cu cilindru inclus.

Monteaza aceste porti antifoc, in cadrul companiei tale si bucura-te de siguranta bunurilor tale si de siguranta clientilor si angajatilor tai.

Comments are closed