Creare magazin online

Poti obtine o certificare in domeniul consultantei urmand un curs DPO

Ce este un curs DPO?

In urma modificarilor in regulamentul de protectia datelor 679, un curs DPO a devenit necesar pentru toti cei care activeaza sau vor sa activeze in domeniul consultantei. Incepand cu data de 25 mai 2018 au fost aplicate prevederile Regulamentului privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

De cand au fost implementate aceste modificari, a devenit necesar si obilatoriu ca personalul oricarei firme sa urmeze un curs DPO (ofiter protectie date) astfel incat sa aiba cunostinte bogate in domeniu si sa fie capabil sa profeseze corect si responsabil.

Curs DPO

De ce este util acest curs?

Urmand un curs DPO veti deprinde numeroase abilitati care va vor ajuta considerabil pe parcursul vietii dumneavoastra profesionale. Un aspect foarte important care trebuie luat in considerare este este faptul ca veti putea sa lucrati ca ofiter protectie date in orice organizatie si cel mai important, veti putea sa profesati o meserie care in prezent nu are concurenta, fiin una recenta, de viitor.

Conform legislatiei si normelor GDPR actuale, veti avea mult mai bine fixate in minte informatiile necesare si, de asemenea, veti primi o diploma autorizata care sa ateste faptul ca aveti cunostintele necesare activarii in domeniu.

Pe tot parcursul cursului DPO veti primi informatii complexe, dar in acelasi timp, complete in legatura cu profesia de ofiter de protectie a datelor cu caracter personal ceea ce presupune sa stiti in ce consta drepturile clientilor si cum sunteti sanctionat in caz ca nu profesati cu modificarile in vigoare. Dupa finalizarea cursului, veti putea proteja interesele firmei pentru care lucrati.

Obtine ACUM certificarea de care ai nevoie

Dupa terminarea unui curs DPO si promovarea examenului, veti obtine o certificare care va face posibila angajarea dumneavoastra in domeniul protectiei datelor. Ca sa activezi in acest domeniu trebuie sa apelezi la un astfel de curs acreditat. In acest mod, vei ocupa functia de data protection officer sau ofiter responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.

Odata ce vei absolvi acest program, vei ocupa o functie in domeniu, si anume cea mentionata anterior, vei fi sigur de certificarea obtinuta cat si de locul de munca obtinut.

Concluzionand, un curs DPO inseamna in principal specializare. El este destinat persoanelor care lucreaza deja in acest domeniu si doresc sa se perfectioneze, cat si pentru cei care sunt la inceput de drum si ii atrage domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Comments are closed