Creare magazin online

Previne aparitia insectelor daunatoare cu o dezinsectie eficienta

dezinsectieOdata cu instalarea temperaturilor ridicata, incep sa apara si insectele precum gandacii, tantarii sau plosnitele. Combaterea acestor daunatori poate fi facuta doar prin intermediul unor lucrari de dezinsectie profesionale.

Chiar daca in marile magazine gasim produse impotriva insectelor, acestea nu au si eficienta pe care cu totii o dorim. In general, aceste solutii pe care le gasim in comert sunt unele cu un continut scazut de substanta activa, iar dozarea acestia in spatiul contaminat nu este una efectuata corect. In mare, acestea sunt principalele motive pentru care dezinsectie realizata pe cont propriu nu are eficienta dorita.

Dezinsectia realizata de catre o firma autorizata

In cazul firmelor autorizate sa efectueze lucrari de dezinsectie, acestea utilizeaza substante avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, substante care sunt foarte puternice si necesita o diluare extrem de mare in apa.

Pe langa substantele cu o eficienta ridicata in combaterea daunatorilor, firmele de dezinsectie stiu sa urmeze traseele frecventate de daunatori si sa dozeze substantele in acele locuri. Acest aspect este unul extrem  de important, poti utiliza cea mai puternica substanta, dar daca ea nu este imprastiata in locurile cheie, eficienta poate scadea chiar la 50%.

Firma de dezinsectie cu o vasta experienta in domeniu

La cateva cautari efectuate online poti sa intalnesti o multime de firme care ofera servicii de dezinsectie, insa nu toate au aprobarile necesare din partea autoritatilor si astfel substantele utilizate nu pot fi cele mai eficiente.

Cu toate acestea, am identificat firma de dezinsectie DDD Nord, o firma care prezinta pe website toate autorizatiile pe care le-a obtinut de la infiintare pana in prezent. In plus, scrisorile de recomandare din partea unor branduri importante din piata din Romania, pe care le gasim afisate online sunt cele care confirma ca lucrarile de dezinsectie realizate de acesta firma sunt unele eficiente, realizate cu substante de calitate in conformitate cu prevederile legale.

Daca ai probleme cu daunatorii nu ezita sa apelezi la serviciile unei companii autorizate din domeniul DDD.

Comments are closed