Creare magazin online

Primul patut pentru copii realizat 100% din carton, in Romania

 Un proiect nou pe piata de mobilier din Romania este lansat de FOLDO, cu noul patut pentru copii realizat in totalitate din carton rezistent. Cu modele unice, colorate, acest patut pentru copii este o adevarata inovatie in domeniu decoratiunilor interioare.patut pentru copii Foldo

Proiectul ingenios a pornit cu acest studio de design din Bucuresti, creat de Nicolae Baciu- promotorul mobilierului de carton, din tara.

Menit sa usureze intretinerea copilului si sa imbunatateasca decorul, Nicu este de parere ca acest  patut pentru copii, “Foldo bebe” va schimba felul in care ne crestem copiii astazi.

Inspirat de modelul finlandezilor si tata a doi copii, initiatorul acestui mobilier unic, a realizat un patut pentru copii conform normelor de siguranta europene, pentru bebelusii de la 0 la 6 luni.

„Avand greutate si dimensiuni reduse, FOLDO bebe este un patut foarte pratic pentru mamici, aproape indispensabil. Copilul poate fi mutat dintr-o incapere in alta fara sa fie nevoie sa-l mai trezesti. Este excelent pentru voiaj, se demonteaza rapid si nu ocupa mult spatiu. Poate fi utilizat ca balansoar, fiind prevazut si cu un mecanism simplu, dar eficient, de blocare a balansului. Avand o dimensiune atipica, am fost nevoiti sa dezvoltam impreuna cu Dolce Dormire, saltele dedicate pentru dimensiunile lui. In prezent oferim 2 tipuri de saltele, ambele din spuma cu memorie si huse din aloe vera sau bumbac organic.

Medicii pediatri recomanda tuturor mamicilor sa nu doarma cu nou-nascutii in acelasi pat, datorita riscului de asfixiere. Avand o inaltime relativ mica, FOLDO bebe poate fi pozitionat la marginea patului matrimonial si astfel mamica poate auzi si vedea tot timpul bebelusul.

Patutul rezista foarte bine la umezeala iar lateralele imprimate sunt laminate pentru a oferi extra protectie la contactul cu lichide, asa ca poate fi curatat si dezinfectat fara probleme.

patut pentru copii carton

Dupa ce bebelusul implineste 6 luni, acest patut pentru copii se poate transforma intr-o lada de jucarii.

FOLDO bebe este versatil, practic, ecologic si foarte ieftin, in comparație cu alte patuturi.” spune designerul Nicolae Baciu.

De curand, noul patut pentru copii- FOLDO bebe a obtinut in cadrul concursului international de design, A’Design Awards, titlul „Runner – Up”.  Echipa FOLDO a demarat si o campanie de crowdfunding pe site-ul american Kickstarter, gata sa mobilizeze sponsorii si doritorii de idei noi si practice.

FOLDO este un start-up 100% romanesc, nascut din dorinta unui designer roman de a obtine produse de mobilier eco-multifunctionale. De la taburet, fotolii, canapele si lampi, pana la mini puzzle-uri tridimensionale, proiectul FOLDO vine cu abordari constructive care iti provoaca spiritul eco si imaginatia. Produsele FOLDO sunt 100% reciclabile si biodegradabile.­­

Comments are closed