Creare magazin online

Prin ce se deosebesc unele panouri bordurate fata de alte materiale?

Iata ce trebuie sa stii despre aceste panouri bordurate in cazul in care nu stiai deja

Aceste piese metalice numite panouri bordurate, fac parte din categoria materialelor de constructii avand loc bine definit in industria constructoare. Principala intrebuintare ale acestora este implementarea in proiecte de imprejmuire, precum gardurile.

Aceste materiale de constructii create din aliaje feroase sunt indragite atat de catre constructorii experimentati cat si de cei neavizati datorita multiplelor avantaje si caracteristici specifice dobandite prin procesele de fabricare. Orice panou de gard bordurat zincat, la sfarsitul etapei de modelare, este supus unui proces chimic in care i se aplica un strat de zinc.

panouri bordurate

Este extrem de important sa montezi un gard care sa se mentina un timp cat mai indelungat. De aceea, construirea unuia cu ajutorul unor panouri bordurate va fi mai mult decat sigur, intotdeauna una dintre cele mai eficiente solutii.

Trebuie sa stii ca oricate tip de panouri bordurate au in compozitie o varietate de sarme in intregime din otel, cu grosime de, nici mai mult, nici mai putin, 4mm. De asemenea, fiecare in parte, toate sarmele din otel sunt transpuse in pozitie orizontala.

De ce sunt aceste materiale atat de comercializate?

Folosindu-va de panouri bordurate, veti putea imprejmui atat gradini sau parcuri, cat si ansambluri rezidentiale ori santiere, si multe alte spatii pe care doriti sa le protejati deoarece:

Se moneaza usor. Datorita faptului ca ajuta la construirea de garduri, acestea se pot monta si, mai ales, demonta destul de simplu si rapid. Folosesc, totodata, niste sisteme de prindere speciale si foarte eficiente, pe care le poti achizitiona tot de pe acelasi site. Astfel, procesul de montare devine unul mult mai rapid, putand fi executat fara ajutorul unor mesteri specializati;

Au o durabilitate crescuta. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, sarma din otel care intra in compozitia acestora este supusa obligatoriu unui proces de zincare. In urma lui, produsele au un grad de protectie mult mai crescut impotriva coroziunii ce le-ar putea afecta in timp destul de mult;

Chiar si rezistenta este crescuta. Prin urmare, datorita procesului prin care sunt confectionate si a celui de zincare asupra carora sunt supuse aceste panouri bordurate, le fac sa fie cel mai potrivit material de imprejmuire.

Si nu in ultimul rand, principalul motiv pentru care lumea alegea sa isi imprejmuiasca terenurile private este siguranta. Acest scop este intarit de caracteristicile acestor tipuri de panouri implementate in diverse garduri, precum rezistenta si durata de viata.

Comments are closed