Creare magazin online

Proenzi® Transmaraton – alergăm de șapte ani împreună, pe cea mai frumoasă șosea din lume!

 

 

 

În weekendul trecut a avut loc cea de-a șaptea ediție Proenzi® Transmaraton: pe 16 septembrie 240 de participanți și-au testat limitele în cadrul celor cinci probe de alergare: zeceton (10km), semimaraton (21km), treizeciton (30km), maraton (42km) sau ultramaraton (50km).

Transmaraton este prima platformă de running & fundraising din România, în cele 7 ediții până în prezent strângându-se peste 1.100.000 RON pentru proiectele partenerilor – Pădurea Copiilor, Școala de Valori și Hospice Casa Speranței. Această sumă a fost transpusă în păduri plantate și aduse la maturitate, copii excepționali cu acces la programe de educație nonformală și sute de pacienți care au primit îngrijire paliativă gratuită și de calitate.

Compania Walmark, partener tradițional al Transmaratonului încă de la prima ediție, nu a făcut excepție nici anul acesta, fiind sponsor principal și oferind numele competiției. Promotor al libertății prin mișcare, Proenzi – brand aflat în portofoliul Walmark-oferă articulațiilor, mușchilor și tendoanelor o compoziție echilibrată de substanțe importante pentru menținerea pe termen lung a sănătății și flexibilității articulațiilor.

“Când ai, la un loc, cea mai frumoasă șosea montană din lume, 3 asociații și fundații cu proiecte de impact în societate, 50 de voluntari și aproape 250 de alergători inimoși, implicați în susținerea proiectelor sociale și în promovarea mișcării, ca parte a unui stil de viață sănătos, rezultă Proenzi® Transmaraton – cel mai apreciat maraton de șosea din România. Sunt extraordinar de bucuros de reușita evenimentului, de continuitatea lui și a parteneriatului cu Proenzi și, nu în ultimul rând, de aprecierea alergătorilor, mulți dintre ei aflați la a doua, a treia sau chiar a șaptea participare!” a declarat Andrei Roșu, sportiv de anduranță și organizator Proenzi® Transmaraton.

Proenzi își asumă rolul de a educa și de a influența consumatorii să devină mai activi, să aibă un stil de viață sănătos, dar în același timp să acorde o importanță sporită nutriției articulațiilor, #Îngrijirea Completă a Articulațiilor este noua misiune Proenzi și reprezintă cei 3 pași simpli, dar foarte importanți pentru o îngrijire completă a articulațiilor:

Despre Proenzi:

Articulațiile ne ajută să ne mișcăm și să avem o viață activă. Odată cu înaintarea în vârstă, cartilajul articular devine mult mai solicitat, se degradează iar articulațiile își pierd flexibilitatea având nevoie de o îngrijire adecvată.

O îngrjire completă a articulațiilor vă poate ajuta să rămâneți activi și la o vârstă înaintată.

Proenzi®– expertul în îngrijirea articulațiilor – a dezvoltat o gamă largă de produse eficiente pentru nutriția zilnică a articulațiilor, pentru suport în suprasolicitarea mecanică a articulațiilor și pentru obținerea confortului în stările de durere a articulațiilor și a mușchilor.

Proenzi® ArtroStop Intensive cu potențiator de absorbție

  • îmbunătățește fiecare mișcare a corpului
  • conține un cpmplex de nutrienți cu absorbție ridicată pentru articulații
  • pentru confortul articulațiilor, în viața de zi cu zi

Proenzi® ArtroStop Rapid+, pentru nutriția zilnică a articulațiilor

  • sprijin pentru articulațiile suprasolicitate din cauza muncii, a sportului sau a excesului de greutate
  • are grijă de toate articulațiile – articulația genunchiului, articulațiile șoldului și ale coloanei vertebrale
  • efectul pozitiv persistă până la 2-3 luni după utilizare

Proenzi® ArthroStop Cremă, cu efect de relaxare

  • sprijină circulația sângelui, în zonele din jurul articulațiilor și mușchilor
  • reduce rigiditatea articulațiilor și îmbunătățește mobilitatea acestora
  • sprijină funcționarea corectă  a articulațiilor

Aflați mai multe despre produsele Proenzi® ArtroStop® și sfaturi pentru o mișcare confortabilă vizitând site-ul oficial Proenzi.

Comments are closed