Creare magazin online

Profita de 2 lenjerii de pat la pret de 1!

Daca iti doresti lenjerii de pat co modele moderne si confectionate din materiale exceptionale, te invitam sa parcurgi acest articol pentru a afla mai multe despre acestea.

De ce sa nu ratezi aceasta oferta la lenjerii de pat?

Vara este in plina putere si astfel am ajuns sa ne topim ziua si noaptea. Pentru a evita aceasta stare de disconfort pe timpul zilei se recomanda consumul de lichide. Dar ce facem pe timpul noptii cand simtim ca ramenm fara aer si nu mai putem adormi nici macar cu aerul conditionat pornit? Raspunsul este unul simplu. Acordam mai multa atentie seturilor de lenjerii de pat pe care le avem.
lenjerii de pat
Seturile de lenjerii de pat sunt impartite pe mai multe categorii. Astfel, in functie de mai multe criterii poti alege lenjeria de pat ideala pentru tine si familia ta. Gama este una diversificata si astfel poti alege dintre lenjerii de pat Finet, 3D, 3D Digital Print, Damasc etc. Probabil nu cunosti foarte bine diferentele dintre acestea, asa ca suntem aici sa te ajutam.

Cum recunosti o lenjerie buna de pat?

Cum mentionam anterior, exista foarte multe tipuri de lenjerii de pat pe piata textilelor. Trebuie sa cunosti cateva caracteristici din fiecare tip ca sa iti poti face o parere si sa vezi care lenjerie se potriveste cel mai bine cu asteptarile si dormitorul tau.

Asadar, in primul rand ca sa le impartim in doua mari categorii, exista lenjerii de pat pentru anotimpul cald si altele pentru anotimpul rece. Ulterior, acestea se impart in functie de material, categorie sau lungimi. Spre exemplu, pentru sezonul rece sunt recomandate seturile de lenjerii Cocolino care sunt confectionate dintr-un material plusat si calduros. Acestea sunt perfecte pentru serile reci de iarna deoarece momentul in care te scufunzi in acestea este incomparabil.

Dar cum noi ne aflam in plina vara, haideti sa vedem care sunt cele mai cautate si recomandate lenjerii pentru anotimpul calduros. La temperaturi de plus 30 de grade Celsius se recomanda utilizarea unor asternuturi de obicei confectionate din bumbac. Se stie ca bumbacul este unul dintre cele mai bune tipuri de materiale folosite in industria textilelor. Acesta iti va mentine temperatura corpului constanta si va elimina momentele de transpiratie. Datorita proprietatilor sale foarte avantajoase, aerul va patrunde fara probleme printre tesatura, iar tu vei simti racoare constanta.

Beneficiaza de oferta noastra si ai lenjerii calitative, frumoase si la super pret, iar timp de o luna ai transport gratuit!

Comments are closed