Creare magazin online

Programeaza-te la computer tomograf cu substanta de contrast

Lucruri pe care ar trebui sa le stie pacientul ce urmeaza a fi supus unei investigatii cu computer tomograf  cu substanta de contrast
In vederea lucrurilor pe care un pacient ce urmeaza a fi supus unei investigatii ce presupune un computer tomograf cu substanta de contrast exista o serie de lucruri care ar trebui stiute. Ca in cazul mai multor tipuri de examinari din alte domenii, inainte de inevstigatia ca atare, individul trebuie sa completeze un chestionar sub stricta indrumare a medicului specialist. Acest act are ca scop triajul si determinarea eligibilitatii pacientului cu acest tip de analiza.

In cazul anumitor examinari din bucuresti pretul poate varia. Acest lucru obliga pacientul sau, daca este minor, pe insotitorul acestuia sa se intereseze de costurile necesare inainte ca acesta sa fie supus analizei.

Prin participarea la o astfel de analiza, pacientul se angajeaza sa urmeze instructiunile medicului in ceea ce priveste modul in care va decurge procesul. Acesta trebuia sa stea nemiscat pe burta sau pe spate (dupa necesitate) pe intreaga perioada pana la noi indicatii.
computer tomograf cu substanta de contrast

Detalii despre un control cu computer tomograf cu substanta de contrast

In functie de zona de interes ce urmeaza a fi analizata cu atentie aceasta poate necesita o examinare ce presupune aceasta examinare pentru a fi mai precise diagnosticele si interpretarile de dupa.

Aceasta substanta menita sa contrasteze organul sau zona de interes de restul aglomerarii se administreaza cu cateva minute inainte de investigatie atat prin administrare orala cat si prin injectabil. De asemenea, daca pacientul nu are minim 3 zile trecute de la ultima examinare radiologica ce include bariu acest tip de analiza nu se poate efectua din motive de siguranta dar si pentru ca ar putea rezulta diagnostice imprecise sau chiar total eronate.

Indicatii pentru efectuarea examinarii cu computer tomograf cu substanta de contrast

Pentru examinarea cu computer tomograf cu substanta de contrast exista anumite indicatii pe care va fi absolut necesar sa le respectati. In primul rand nu este permis abia dupa 2-3 zile dupa ce v-ati facut un test cu bariu sa va faceti o examinare cu acest computer. De asemenea, in ziua in care va faceti examinarea nu va fi permis sa purtati la dumneavoastra niciun fel de bijuterii. Nu in ultimul rand, medicul va va spune sa stati perfect intinsi si sa nu va miscati in timpul examinarii. Daca va miscati in timpul acestei examinarii, sansele sunt foarte mari ca dumneavoastra sa trebuiasca sa mai repetati o data aceasta examinare. In afara de acest aspect nu va mai fi necesar sa faceti nici o alta pregatire.

Clinica Medicala Romgerned din Bucuresti ofera computer ofera aceasta examinare

Astfel ca imaginile oferite de catre computerul tomograf al acestei clinicii sunt de cea mai inalta calitate. In cazul in care vi s-a recomandat sa va faceti o examinare cu computerul tomograf, puteti veni cu cea mai mare incredere la Clinica Romgermed, caci medicii sunt foarte bine pregatiti si pot realiza aceasta examinare in deplina siguranta.
Tehnologia a evoluat extrem de mult, astfel incat starea dumneavoastra de sanatate poate fi mentinuta foarte usor. Medicii lucreaza intotdeauna cu profesionalism, astfel incat puteti avea deplina incredere in serviciile oferite de Clinica Romgermed.

Comments are closed