Creare magazin online

Proiectoare led la cele mai avantajoase preturi. Intra aici!

Daca ar fi sa caracterizam aceste produse am spune ca sursele de lumina foarte puternica, in general de culoare alba, intensa si care permite asigurarea campului vizual in lipsa luminii naturale pe spatii foarte mari se numesc proiectoare led.

In general, utilizarea de proiectoare led este foarte raspandita pe intreg globul pamantesc in special in locurile care necesita iluminarea unor zone mai extinse pentru a asigura campurile vizuale ale trecatorilor. De asemenea, mai sunt folosite in scop artizanal in ideea evidentierii unor zone, sculpturi, sau picturi.
proiectoare led

Beneficii ale acestor proiectoare led

  1. Durata de utilizare mare: proiectoarele led, ca de altfel toate sistemele de iluminat cu led, au o foarte buna rezistenta in timp. Odata achizitionat un proiector led, nevoie inlocuirii acestuia va fi o chestie uitata in timp. Proiectoarele led rezista de pana la 50 de ori mai mult timp decat alte sisteme vechi de iluminat.
  2. Consum mic de energie: chiar daca au o putere foarte mare de iluminare, tot datorita tehnologiei cu led aceste proiectoare led au un consum redus de energie electrica, astfel ca beneficiile utilizarii unui asemenea sistem de iluminat se vor vedea imediat pe factura de curent electric. Aceasta economie va fi una pe termen lung.
  3. Putere diferita: proiectoarele led au optiunea de putere in ceea ce priveste lumina emisa. Astfel, se pot folosit proiectoare led cu puterea de la 10W pana la 100W in functie de spatiul unde acestea vor fi utilizate.
  4. Siguranta spatiilor iluminate: avand in vedere ca se pot folosi in mediile exterioare, aceste sisteme de iluminat asigura supravegherea continua a unor spatii mari. Astfel, siguranta spatiului respectiv va creste considerabil.
  5. Alimentare rapida: tehnologia cu led nu foloseste decat un conductor electric care alimenteaza proiectorul. Astfel proiectoarele led se aprind instant si nu au nevoie de timp de incalzire ca alte sisteme de iluminat.

Despre noul magazin online Electric Concept

Sfatul nostru este sa alegi magazinul online Electric Concept atunci cand vine vorba despre iluminatul casei tale sau ale anumitor suprafete sau spatii mai mari.

Cei de la Electric Concept vin in ajutorul tau cu cele mai de calitate produse si cu preturi avantajoase pentru toata lumea. Nu uita sa apelezi la ei sau sa porti o conversatie online cu unii dintre operatori pentru a te inspira si sa faci cele mai bune alegeri!

Comments are closed