Creare magazin online

Proiectoare led pentru lumina puternica, directionata

Pentru necerasul de iluminare directionata si intr-o cantitate suficienta utilizati proiectoare led cu flux luminos concentrat si indestulator. Destinatia utilizarii este variata si se datoreaza varietatii acestor surse de iluminat in functie de consumul pe care il inregistreaza. Cu cat consumul este mai ridicat, cu atat emisia luminoasa va fi mai mare, iar acest aspect il puteti deosebi prin nivelul fluxului luminos exprimat in lumeni pe care aceste proiectoare led in pot produce.

O alta caracteristica in functie de care veti alege proiectoare led este temperatura de culoare pe care o va lasa lumina emisa de acestea. Este un aspect important mai ales atunci cand doriti sa acoperiti cu lumina artificiala emisa de proiectoare led spatii interioare, mai mici sau mai largi, sau spatii exterioare. De regula pentru interior se vor utiliza foarte bine proiectoare led cu lumina alb cald, iar pentru exterior proiectoare led cu lumina alb rece.

Dimensiunile acestor produse variaza si ele in functie de intensitate luminoasa pe care o produc. Se pot alege proiectoare led care au ca dimensiune pe latime circa 12 cm si pe inaltime circa 9 cm si se poate ajunge la proiectoare led ale caror dimensiuni ajung le 40 cm pe latime si o inaltime de circa 25 cm. Este evident ca cele mai mari proiectoare led vor putea emite o cantitate foarte mare de lumina si sunt cu siguranta cele de preferat pentru iluminarea pe timp de noapte a spatiilor tip parcari, incinte industriale in aer liber, terenuri de sport si alte asemenea proprietati cu dimensiuni largi.

Nu in ultimul rand proiectoare led pot fi alese si in functie de modalitatea de declansare a fluxului luminos. Pentru situatii obisnuite care, de regula, beneficiaza de prezenta umana continua pentru punerea lor in functiune se vor alege proiectoare led care vor fi dotate la instalare cu intrerupatoare. In schimb, atunci cand doriti sa realizati si economie de energie electrica si nu este necesara functionarea lor continua, alegeti proiectoare led cu senzor.

Indiferent de gama de proiectoare led pentru care veti opta este important ca instalarea lor sa se realizeze conform cu specificatiile unui proiect, iar normele electrice de securitate sa fie respectate.

Sunt pana la urma produse care se alimenteaza la tensiune electrica si ca atare merita atentia cuvenita. Chiar daca in aparenta par usor de pus in functiune, insa considerati ca nu aveti indemanarea sau sculele necesare pentru instalarea de proiectoare led de orice marime, solicitati un tehnician autorizat in instalatii electrice.

Comments are closed