Creare magazin online

Proiector LED sinonim cu siguranta in zona comerciala

Pentru zonele comerciale care utilizeaza depozite si aer liber montarea de proiector led este esentiala pentru securizarea proprietatii in general si a bunurilor in special. Orice monitorizare video sau vizual directa pe timp de noapte vor fi net avantajate atat timp cat iluminarea se realizeaza eficient si implicit ridica calitatea imaginilor inregistrate pe camerele de supraveghere sau surprinse cu ochiul liber.

La fel de util este acest proiector led si atunci cand este folosit pentru iluminarea dupa inserare a parcarilor care sunt puse la dispozitie clientilor, fie ca vorbim despre magazine obisnuite sau magazine engros. Confortul accesarii unei parcari atat la sosirea clientilor cat si la plecare este superior cand mai multe unitati de proiector led sunt montate in punctele cheie ale perimetrului.

In functie de dimensiunea spatiului pentru care se doreste iluminatul pe timp de noapte se pot alege diferite tipuri de proiector led in functie de puterea acestora. Nu este necesar sa fie facuta vreo economie in legatura cu nivelul consumului chiar si la 100W pentru ca odata cu cresterea puterii va creste direct si intensitatea iluminarii. Ca atare fie ca sunt montate patru astfel de proiector led cu un consum de 50W sau doua proiector led ce consuma 100W efectul va fi acelasi tinand insa cont de amplasarea lor.

Caracteristicile tehnice pentru proiector led sunt cel putin benefice in legatura cu timpul lor de utilizare in bune conditii pentru ca durata lor de viata este probata de catre producator ca fiind la un nivel de cateva mii de ore de functionare. Si unghiul de dispersie a luminii este foarte bun, acesta ajungand la 120 de grade fata de locul de montare.

In aceste conditii din punct de vedere economic fie ca veti monta un proiector led sau mai multe incat sa acoperiti perfect cu lumina proprietatea, va veti putea baza pe aportul lor pe termen foarte lung, in timp ce beneficiile vor ramane constante si cu adevarat folositoare.

Verificati cu atentie oferta pentru proiector led si achizitionati produsele numai din magazine specializate care va ofera produse de calitate si care sunt insotite de garantie comerciala conform legii. Montajul este usor de realizat, insa este necesara prezenta unui tehnician autorizat in domeniul electric pentru siguranta ulterioara in exploatare.

Comments are closed