Creare magazin online

Promovarea cramelor de vinuri din Romania

Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cramelor de vinuri si vinotecilor din Romania, www.Crama-Vinuri.ro.

Crama-Vinuri.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea cramelor de vinuri si vinotercilor din Romania, de a mijloci conexiunea intre acestea si cei care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma/crama partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure crame de vinuri pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune crame din zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupun cramele de vinuri pe internet, portalul www.Crama-Vinuri.ro este un real ajutor. Pe langa cramele de vinuri, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza aceasta activitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea cramelor de vinuri si vinotecilor prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si, pentru a facilita contactul, pozitionare pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei. Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea cramelor de vinuri si vinotecilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul Crama-Vinuri.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Cramelor de vinuri si vinotecilor care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele Crama-Vinuri.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate cramele din Romania.

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www. Crama-Vinuri.ro sa aduca un plus de valoare cramelor de vinuri si vinotecilor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Comments are closed