Creare magazin online

Promovează-ti afacerea prin reclama pe facebook

Inca de cand oamenii au început sa faca afaceri, mereu a fost nevoie de un mod prin care acestia sa isi promoveze produsele, de la strigatul prin piete, jurnalism, pana azi cand promovarea este mai simpla ca oricand datorita mediului online si a retelelor de socializare care fac ca fiecare zi sa fie mai relaxanta si afacerile sa creasca mai usor datorita rapiditatii cu care clientul poate ajunge la produsul sau serviciul pe care vrea sa il cumpere. Daca iti doresti ca afacerea ta sa dea mai multe roade alege sa iti promovezi afacerea online prin reclama pe Facebook, cea mai simpla metoda de a face cunoscut numele companiei tale in fata a milioane de oamenii.

Facebook conectează oamenii din întreaga lume printr-un singur click

Reteaua de socializare facebook a luat nastere in anul 2004, fiind fondata de catre Mark Zukerberg, ajungand in prezent sa fie cea mai mare retea de socializare din lume avand un numar de aproape 2 milioane de utilizatori din care mai mult de jumatate sunt conectati zilnic accesand platforma de cel puțin cinci ori pe zi, fiind activi in distribuiri, postari reactii si comentarii la ceea ce posteaza prietenii virtuali sau paginile pe care acestia le urnaresc. Pentru tara noastra statisticile arata 9 milioane de profiluri create iar numarul acestora creste in fiecare secunda.

O metoda simpla de promovare

In zilele noastre este mult mai usor sa iti cresti numarul de afaceri, lumea online iti ofera sute de posibilitati, acum este mai usor si pentru cei interesati de un anumit serviciu sau produs sa il cumpere. Cu totii avem cel puțin un telefon cu acces la internet sau un laptop ori tableta pe care sa ne putem conecta la internet, iar dupa cum spun si statisticile un numar foarte mare de romani au cont se facebook. Promovarea pe facebook iti ofera mai multe beneficii decat orice alt tip de promovare daca faci acest lucru asa cum trebuie nu te vei irosi banii degeaba ci vei optine cele mai bune rezultate. Facebook filtreaza toate postarile din sectiunea de noutati pentru a se adresa doar publicului interesat de o categorie de serviciil si produse. De exemplu ai reactionat la o reclama cu rochii de ocazie sau au cautat pe Google rochii de ocazie, facebook se v-a folosi de aceasta informatie si v-a avea grija sa iti arate mai multe reclame cu acest produs.

Fortin Agency vine in ajutorul tau cu servicii de promovare pe facebook care iti vor imbunatatii afacerea in mediul online

Daca ai incercat deja sa iti promovezi singur afacerea pe Facebook dar nu ai reusit decat sa arunci o mare parte din bugetul tau pe reclamele platite si nu ai niciun rezultat inseamna ca nu ai facut ceea ce trebuia, alege sa lucrezi cu compania Fortin si cu siguranta te vei bucura in scurt timp de mai multe comenzi si mai multi clienti vor alege sa vina la tine inainte de a merge in alta parte. Bazeaza-te pe compania Fortin care iti v-a oferii cea mai sigura promovare prin reclama pe facebook

Ia legatura cu un expert aici in acest domeniu.

Alexandru Harbuzaru, Social Media Manager

+40725367846

alexandru@fortin.agency

Comments are closed