Creare magazin online

Radiofrecventa tripolara: Ce recomanda medicul specialist?

Astazi vom vorbi despe tratamentul de radiofrecventa tripolara, un alt serviciu de pe piata care va va ajuta sa va mentineti in acelasi timp si sanatatea, dar si frumusetea corpului.

Ce este radiofrecventa tripolara?

Aceasta se prezinta ca una dintre cele mai noi metode non-invazive si tot odata nedurerosa ce ajuta la eliminarea celulitei. S-a demonstrat ca radiofrecventa tripolara favorizeaza metabolismul tisular, indeparteaza celulita si vergeturile, crescand totodata fermitatea si elasticitatea cutanata. Astfel, efectele acestei proceduri se mentin pentru o lunga durata, la acestea adaugandu-se, de asemenea, si efectele pozitive la nivel muscular datorita cresterii elasticitatii musculare.

radiofrecventa tripolara

Tehnologia prin radiofrecventa tripolara

Beneficiile aduse de aceasta terapie sunt atat de natura fizica, cat si psihica. Astfel, pe langa reducerea aspectului de coaja de portocala, acest tratament poate ajuta chiar si in cazul lipsei de fermitate ori elasticitete a pielii.

De aceea, tot mai multe dintre pacientele care isi doresc un astfel de tratament, folosesc radiofrecventa tripolara fie pe corp, fie la nivel facial. Si se pare ca sunt foarte incantate de rezultate.

Din punct de vedere anatomic atat celulita cat si stratul adipos corporal sunt determinate de depozitele de grasime localizate la nivel cutanat (superficial sau profund). Furnizarea de caldura prin radiofrecventa tripolara determina topirea grasimilor care vor fi drenate prin circulatie, avand efecte cel putin similare procedurilor chirurgicale (cum ar fi liposuctia).

Ce recomanda medicul?

Specialist in nutritie, Dr. Ramona Andronache, partener medical la clinica de remodelare corporala FYSIOGAND recomanda:

Evitati expunerea la soare si statul la plaja care pot provoca iritatie suplimentara sau chiar afectarea pielii tratata prin radiofrecventa tripolara.

Totusi, in cazul in care nu puteti evita expunerea la soare:

  • utilizati crema de protectia cu un factor de protectie de minim 30;
  • acoperiti pielea purtand palarii sau utilizand umbrele solare;
  • nu efectuati sesiuni de bronzare la solar sau orice alte metode de bronzare artificala. Bronzarea
    artificiala utilizeaza razele ultraviolete, asemeni luminii naturale, crescand sensibilitatea cutanata si posibilitatea afectarii celulare;
  • consumati alimente bogate in vitamina A (morcov, spanac, patrunjel, ardei gras rosu, salata verde) care stimuleaza producerea de noi celule si refacerea stratului cutanat;
  • nu actionati in niciun fel la nivelul zonelor tratate, chiar daca au aparut zone de tumefactie sau de mancarime;
  • nu va scarpinati si nu atingeti pielea, este de preferat sa utilizati creme sau geluri care sa reduca senzatia neplacuta sau sa aplicati pansamente cu gheata la locul aplicarii radiofrecventei.

Da, este adevarat, oricat de multe sedinte de radio frecventa ati urmat, timpul, energia si toate eforturile vor fi risipite daca nu veti sta departe de obiceiurile nesanatoase.

Comments are closed