Creare magazin online

Recomandari facute de Francrocar atunci cand inchiriezi o masina

Inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta , este adesea esentiala daca doresti sa ai un minim de independenta si sa te bucuri de fiecare colt al destinatiei alese . Gasirea unei societati de rent a car in care poti  avea incredere nu este un lucru usor , de aceea iata aici cateva sfaturi care ar trebui sa va ajute sa calatoriti linistiti :De cele mai multe ori alegerea masinii potrivite pentru vacanta este lucrul essential : inchirierea unui autoturism de oras sau a unui autoturism compact care poate transporta in medie 4 pasageri – diferenta de prêt intre cele doua categorii este minima , insa de obicei aceste categorii sunt cele mai solicitate si de obicei rezervarea se face din timp mai ales daca aveti nevoie de masina in perioada vacantelor scolare .

Unele companii de inchiriere ofera tarife reduse pentru masinile de pe site , insa de foarte multe ori , taxa de kilometraj este adaugat separat la finalul perioadei de inchiriere . Recomandarea noastra este de a inchiria o masina cu kilometraj nelimitat ; nimic nu este mai neplacut decat la finalul vacantei sa ti se solicite o suma suplimentara pentru kilometrajul in plus efectuat .

Cititi cu atentie contractul , intrebati reprezentantul societatii de rent a car ce include  tariful de inchriere . Daca doriti sa treceti granitele tarii , majoritatea firmelor de rent a car nu accepta acest lucru , asa ca este bine sa le comunicati de la inceput  acest lucru si sa obtineti documentele necesare pentru asta.

Starea autovehiculului : Cand inchiriezi o masina pentru a evita problemele, va recomandam sa va luati suficient timp la preluarea dar si la predarea autoturismului pentru a face inspectie interioara si exterioara a acestuia impreuna cu reprezentantul societatii de rent a car . Acest lucru este important si la intoarcerea din calatorie pentru a demonstra ca ati adus masina in aceleasi conditii in care ati preluat-o .

OPEL

In afara de inchirierea masinii , unele firme de rent a car asigura si alte servicii , menite sa fidelizeze clientii . Printre acestea , in afara de a oferi clientului masina acolo unde are nevoie ( la aeroport , la hotel sau la domiciliul clientului ) se mai poate pune la dispozitia acestuia GPS , scaun pentru copil , portbagaj suplimentar exterior , lanturi pentru zapada , dar mai ales discounturi semnificative .

Daca ai gasit compania de rent a car in care poti avea incredere , nu renunta la ea . Avantajele vor fi de ambele parti . www.francrocar.ro

 

 

Comments are closed