Creare magazin online

Relaxarea – momente (binemeritate) de rasfat

Programul incarcat de zi cu zi ne impiedica sa ne bucuram de micile placeri ale vietii si sa ne detensionam de stresul de care suntem conectate. Este dificil sa ne rupem de realitate oricand ne-am dori, insa nu si imposibil. Momentele de relaxare sunt necesare pentru a ne pastra vitalitatea si tonusul, ajutandu-ne sa ne incarcam bateriile atunci cand energia pare sa fie ultimul lucru pe care il mai avem.

Fa-ti timp pentru ceea ce conteaza, pentru tine. Bucura-te de fiecare moment de relaxare si deschide-ti sufletul pentru a simti si cele mai ascunse emotii. Nu va fi nimic mai placut decat sa te detasezi de personalitate si sa vezi dincolo de cariera si plan profesional. Acorda-ti tot timpul pentru a-ti incarca bateriile si a-ti recupera tonusul pentru o noua zi.

Sueta cu prietenele
Exista, oare, ceva mai placut decat a petrece timp de calitatea in compania celor mai bune prietene? Sa poti vorbi in liniste, sa fii ascultata in timp ce ochii lor admirativi te privesc cu inspiratie si bucurie? Nu, iar tu ar trebui sa fii mai des protagonista iesirilor de acest gen, fiindca te vei simti extrem de relaxata si apreciata, ulterior, ceea ce iti va incarca bateriile pentru o noua saptamana aglomerata.

Weekend in patura, la lumina lumanarilor
Din cand in cand este benefic sa ne bucuram de liniste si timp petrecut in compania sinelui propriu. Tu si ideile tale veti fi pentru cateva zile rupte de cotidian si va veti bucura de caldura asternuturilor parfumate in balsamul preferat, in timp ce iti servesti ceaiul aromat ce iti alina si cele mai puternice emotii. Deconectandu-te vei avea sansa de a reflecta asupra alegerilor de viitor, si nu numai; este un timp in care gandesti clar si precis fiecare pas pe care l-ai facut sau il vei face, in timp ce te bucuri de simplul fapt de a te inconjura de linistea atat de ravnita atunci cand sarcinile zilnice se abat ca un val peste calmul tau.

Aromaterapie si baie relaxanta
Exista ceva mai placut atunci cand vine vorba despre relaxare: o baie fierbinte, in cada plina de spuma aromata si, eventual, completata cu un pahar de sampanie servita la rece, in timp ce in aer se desprind arome de pe continente indiene. O atmosfera feerica ce iti va intensifica starea de bine si iti va furniza experienta unei relaxari totale. De altfel, de acest mic rasfat te poti bucura oricand, intrucat meriti mai mult decat oricine sa te bucuri de recompense. Poate data viitoare, cineva iti va oferi acest rasfat, asa ca doreste-ti-l si cu siguranta vei avea parte de multe astfel de momente.

Schimbul de energie iti incarca bateriile
Inconjoara-te de oameni care sa te inspire si invata din lucrurile bune pe care le-au facut in viata. Ia-ti energia din persoanele dragi, necunoscuti care iti zambesc neconditionat, din vitalitatea inocenta a celor mici sau chiar a animalelor. Pisicile, spre exemplu, absorb energiile negative, asa ca un astfel de partener te va tine departe de gandurile negative sau intentiile celorlalti de a-ti diminua din vitalitate.

Comments are closed