Creare magazin online

Relaxeazare cu ajutorul masajului

Beneficiile aduse de masajul ayurvedic sunt multipleIn ultima vreme, tot mai multe centre spa si de infrumusetare, reconusc, cum ca, din ce in ce mai mult persoane apeleaza la serviciile acestora. Acest lucru a luat amploare datorita persoanelor ce doresc sa scape de stresul cotidian acumulat si sa-si reinstaleze acea stare de bine.

Una din cele mai apreciate tehnici, pentru care foarte multi dintre noi isi programeaza cel putin cateva sedinte saptamanale, este prin masajul ayurvedic. Acest tip de masaj este unul foarte vechi, cu origini stravechi din zona Indiei si a Indoneziei , ce combina diferite cunostinte medicale cu cele traditionale, precum presopunctura si reflexoterapia.

Beneficiile aduse de masajul ayurvedic sunt multiple si vei constata chiar dupa prima sedinta, ca corpul tau se va simti mult mai revigorant si isi va recapata energia de care are nevoie.

Cum se face un astfel de masaj in saloanele de specialitate

In primul rand, in masajul ayurvedic, terapeutul foloseste diferite uleiuri esentiale, naturale, ce au ca si scop principal eliminarea frecarii. Mai mult de atat, aceste uleiuri sunt bogate in vitamine si nutritienti, fiind foarte benefice pentru hranirea pielii corpului.

Terapeutul, ce cunoaste in amanunt tainele masajului ayurvedic, va utiliza tehnici asiatice de aplicare a masajului asupra intreg corpului tau, incepand sa actioneze de la cap, pana la picioare. Intensitatea masajului ayurvedic poate sa difere in functie de nivelul de toleranta acceptat de catre pacient. Muschii vor fi intinsi la maxim si apoi framantati prin tehnici specifice.

In cele mai cunoscute centre spa, iti poti configura sedinta de masaj exact asa cum vrei. De exemplu, daca doresti sa simti o experienta unica, simtita la nivelul intreg corpului, pe langa sedinta de masaj ayurvedic, poti adauga o sedinta de masaj capilar.

Pe final, daca te simti incordat, iar la sfarsitul zilei corpul tau este foarte obosit, iti recomandam sa incerci si sa simti pe piala ta o astfel de sedinta de masaj ayurvedic. Merita, efectul este imediat iar energia este recapatata tot la fel de rapid.

Comments are closed