Creare magazin online

Relocari rapide cu serviciul de mutari internationale de la Volsped

Problema relocarilor dintr-o tara in alta se diminueaza cu serviciul complex de mutari internationale de la Volsped. Cu o experienta de 10 ani in relocari nationale si internationale, aceasta companie este specializata in transportul marfurilor si al mobilierului de birouri sau cel de locuinta privata.

Pentru ca mutarile in afara implica mai multe aspecte, de la calcularea noului spatiu, pana la organizarea actelor la vama si a mobilei, specialistii de la Volsped te scapa de impedimentele care pot aparea pe parcurs.

mutari internationale de la volsped

Cu 3 optiuni de transport: maritim, aerian sau terestru cu masini utilitare adaptate, prin serviciul de mutari internationale, toate bunurile clientului vor ajunge in stare perfecta.

Atentia de care au dat dovada si spiritul organizatoric, au facut din aceasta companie, aliatul perfect pentru mutari internationale pe teritoriile din Europa, SUA, Africa si Asia. Cu posibilitati multiple de a configura mutarea in functie de bugetul fiecarui client, relocarea poate veni la preturi avantajoase, indiferent de tara aleasa.

Beneficiile aduse de compania Volsped sunt multiple si se reflecta cel mai bine in multumirea clientilor.

  • Produsele, marfurile si mobilierul sunt impachetate profesional cu folii speciale, ce protejeaza bunurile de zgarieturi, umezeala si deteriorarea din timpul transportului
  • Cand e vorba de mutari internationale, firmele sau persoanele fizice au parte de consultanta specializata in ceea ce priveste organizarea mobilierului si transportarea acestuia, oriunde in lume
  • Fiecare client beneficiaza de o garantie ca marfurile ajung nedeteriorate, fiind transportate in camioane curate si depozitate in spatii bine intretinute. De asemenea, mobilierul sau lucrurile valoroase sunt verificate pentru a nu se pierde in timpul relocarii.
  • Asigurarile pentru marfuri pot porni si de la sume de minim 50.000 euro pentru bunurile unui client
  • Bunurile pot fi expediate si in regim de grupaj pentru cei care nu au optat pentru servicii de descarcare incluse in optiuni
  • Actele de vama sunt realizate de specialistii Volsped pentru mutari internationale
  • La fiecare mutare in afara exista si un manager de transport licentiat APR, care supervizeaza intreaga procedura si organizeaza actele necesare.
  • La cerere, se pot face si evaluari ale noului spatiu, de la organizarea lucrurilor pana la intocmirea actelor vamale.

Rapide si eficiente, relocarile peste granita sunt acum mult mai sigure cu serviciile complexe de mutari internationale de la Volsped.

 

Comments are closed