Creare magazin online

Rent-a-car-otopeni.ro isi inoieste flota de inchirieri auto

Pana in momentul de fata Rent-a-car-otopeni.ro s-a remarcat prin preturi excelente si cele mai de calitate servicii de inchirieri auto in Bucuresti si in aeroportul din Otopeni. Cei care ajung in tara pentru o scurta perioada de timp pot inchiria de la ei modelul dorit de masina, flota cuprinde atat modele economice cat si masini de ultima generatie si din gama de lux. Infiintata in 2006 agentia Rent-a-car-otopeni.ro continua sa isi imbunatateasca serviciile de inchirieri auto pe care le ofera si sa isi extinda flota de autoturisme cu masini de ultima generatie. Avand in vedere cererea destul de crescuta pentru aceste servici de inchirieri auto agentia a ajuns la un numar de 200 de masini la sfarsitul acestui an. Pentru 2019 se preconizeaza achizitii substantiale de masini din marea majoritate a claselor. Compania ofera serviciile atat in aeroport cat si in capitala la cele mai accesibile tarife. Conditiile de inchiriere sunt extrem de usor de indeplinit, clientul nu trebuie decat sa detina un permis de conducere cu o vechime de minim 2 ani de zile si sa poata achita contravaloarea zilelor de inchiriere fara sa fie nevoie de alte taxe in plus sau de garantii. Pentru anul urmator Rent-a-car-otopeni.ro continua sa isi extinda flota de inchirieri auto si sa incheie parteneriate cu marea majoritate a companiilor care au nevoie sa inchirieze masini pe termen mai lung prin asa numitul serviciu de leasing operational. Avand in vedere ca cererea este una crescanda, masinile sunt bine intretinute si au un an nou de fabricatie, pretul fiind unul corect in raport cu clasa si dimensiunile masinii.

Ce autoturisme vei gasi spre inchiriere?

La Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi o gama variata de masini de la clasele locale cum ar fi Dacia Logan si pana la masini nemtesti ca Bmw sau Audi, preturile acestora sunt exprimate in euro, perioada minima pentru care se poate inchiria o masina este de 3 zile, firmele de asemenea pot opta pentru serviciul de inchirere pe termen lung si pot inchiria flote intregi de autoturisme din orice gama. Pe site veti gasi disponibile toatre marcile de masini, tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati telefonic pentru rezervare, sau puteti sa o faceti cu ajutorul formularului de comanda existent online. Avand in vedere ca afacerea este in continua evolutie, clientii au inceput sa solicite masini din ce in ce mai noi si mai bine intretinute, asadar flota celor de la Rent-a-car-otopeni.ro cuprinde cele mai noui masini. Flota de autoturisme este in permanenta cartea de vizita a celor de la Rent-a-car-Otopeni, asadar clientul cand ii va alege ca parteneri de calatorie va beneficia intotdeauna de modele de buna calitate pe care sa se poata baza pe toata perioada calatoriei.

Daca ajungi in urmatoarea perioada in capitala, vei avea cu siguranta nevoie de un mijloc de transport, poti conta pe siguranta si increderea serviciilor de inchirieri auto la Rent-a-car-otopeni.ro garantia pretului corect si a unor masini pe care nu vei avea cum sa le refuzi si nici motive sa le reprosezi ceva.

Comments are closed