Creare magazin online

Rent-a-car-otopeni.ro si-a extins activitatea si pe partea de rent a car Bucuresti

Rent-a-car-otopeni.ro si-a extins in luna decembrie flota de masini si totodata anunta si dezvoltarea serviciului de rent a car Bucuresti cu peste 100 de modele auto pe care clientii fideli il asteptau. Agentia este una cu experienta care pana acum nu oferea serviciile decat in incinta aeroportului international din Otopeni. Odata cu cererea tot mai mare in randul clientilor din capitala in acest an s-au decis si la deschiderea unui punct de lucru aici. Pentru cei care doresc sa apeleze la serviciile lor si in capitala compania a facut anuntul ca se poate achita si in numerar fara sa mai fie nevoie ca si pana acum de cardul de credit. Asadar procesul de inchiriere a devenit unul cat se poate de simplificat, fara a mai fi nevoie de prea multa birocratie sau de taxe ascunse cum se practica de obicei la marea majoritate a societatilor de rent a car Bucuresti. In luna decembrie clientii fideli si nu numai vor beneficia de o reducere semnificativa de pret, aceasta este de 20 la suta la toate modelele din flota. Asadar te vei bucura in vacanta de o masina de cea mai buna calitate la un pret cat se poate de mic. In cele ce urmeaza o sa va prezentam si alte avantaje de care veti beneficia impreuna cu Rent-a-car-otopeni.ro

Flota diversificata

Cei de la rent-a-car-otopeni.ro stiu ca flota de masini este cel mai important aspect in relatia cu clientii, asadar la ei veti gasi peste 100 de modele, sunt disponibile masini din gama economica, modele de lux si modele de teren, toate acestea putand fi inchiriate la cel mai bun tarif de pe piata. Avand in vedere ca masinile vor circula in sezonul rece, acestea au fost echipate cu anvelope de iarna, daca multe companii taxeaza suplimentar pentru anvelope la ei le veti primii gratuit si sunt incluse in pretul de baza la fel ca si asigurarile si celelalte taxe ale masinii. Avand in vedere ca este o luna exytrem de aglomerata specialistii de la companie va sfatuiesc sa faceti cu mult timp inainte rezervarea, daca aveti posibilitatea ar fi indicat sa o faceti chiar si cu cateva saptamani inainte.

Clauze si conditii

Pentru a putea inchiria o masina clientul trebuie sa faca dovada detinerii unui permis de conducere cu o vechime de minim 1 an de zile, asa cum spuneam la inceputul articolului plata se va putea face cash sau cu cardul de credi in baza contractului de inchiriere dinainte semnat de ambele parti. In contract veti avea afisate atat clauzele cat si conditiile, nu in ultimul rand suma totala de bani iar la ridicarea masinii veti avea osibilitatea ca impreuna cu reprezentantul societatii sa verificati in mod amanuntit masina. Autoturismele se pot inchiria din aeroport la data si ora stabilita anterior in contract, un reprezentant al societatii o sa va astepte la terminalul sosiri cu masina pe care o doriti, urmeaza cativa pasi cat se poate de simpli, veti verifica impreuna cu agentul starea generala a masinii, veti bifa eventualele zgarieturi pe care aceasta le prezinta, de asemenea veti verifica si cantitatea de carburant la livrare si dupa veti putea pleca in liniste catre destinatie. Pe langa suma de bani ce va reprezenta cheltuielile de inchiriere va mai trebuii sa luati in calcul si o garantie, aceasta variaza in functie de masina aleasa, insa este de mentionat ca Rent-a-car-otopeni.ro are cele mai mici depozite de pe piata, acestea se pot achita in numerar iar la sfarsitul perioadei de inchiriere se vor restituii nefiind necesar ca in cazul platii cu cardul sa astepti cateva saptamani pana la deblocarea sumelor de bani reprezentate de garantie. Calculul preturilor se va face cat se poate de simplu si este inteles de fiecare client, inchirierea se va face pe o perioade de minim 3 zile iar valoarea se va stabilii pentru fiecare 24 de ore de inchiriere, cu cat va fi mai lunga perioada cu atat veti avea de platit sume mai mici de bani. Spre exemplu pentru o perioada de 3 zile o masina din clasa economica va costa in jur de 70 de euro si garantia de numai 100 de euro. In acest pret sunt incluse toate taxele de la impozit si pana la tva, asadar pe site veti gasi afisate aceste informatii si le veti stii dinainte sa achitati contravaloarea serviciilor.

Facilitati suplimentare

Pe langa un pret corect si un serviciu de cea mai buna calitate optand pentru rent-a-car-otopeni.ro rent a car Bucuresti veti beneficia si de asistenta pe toata perioada de inchiriere de accesorii suplimentare daca aveti de acestea nevoie cum ar fi un gps auto sau un scaun pentru copilul minor. Daca aveti nevoie de inchirierea unei masini pe un termen mai lung si in acest sens compania poate devenii un partener ideal, chiar si flote auto intregi vor putea fi inchiriate daca sunteti o persoana juridica si doriti sa va reduceti cheltuielile, asadar rent-a-car-otopeni.ro poate devenii partenerul dumneavoastra ideal de calatorie in orice moment.

Comments are closed