Creare magazin online

Restaurant Nunta Popesti Leordeni – Elegant, romantic, modern

Daca decizi sa rezervi salonul de nunta din restaurant nunta Popesti Leordeni,  No Name Events,  incearca sa o faci din timp.  Succesul evenimentului festiv depinde de cat de bine este ales restaurantul pentru nunta.  In sala de nunta a restaurantului No Name Events, oaspetii pot sa cante, sa danseze, sa se distreze conform traditiilor de nunta.

Avand o vasta experienta in organizarea si desfasurarea nuntilor, managerii restaurantului te vor ajuta sa faci o nunta de neuitat, depunand  toate eforturile pentru ca ziua intrarii intr-o noua viata de familie sa iti aduca o multime de bucurie, impresii si amintiri de neuitat.

De asemenea, managerii frumosului  restaurant nunta Popesti Leordeni sunt gata sa iti ofere experienta si sprijinul in organizarea acestui eveniment minunat din viata ta.

Saloane nunta moderne supraetajate

Daca ai un numar de invitati intre 40 si 60 de persoane, iti sunt puse la dispozitie doua saloane dispuse etajat. Salonul de la Parter are o suprafata de 90 mp si un spatiu pentru 4 mese, cu un numar maxim de 40 de persoane. La etajul 1 suprafata este de 60 mp, cu un numar de 6 mese pentru 60 de persoane.

Printre multele facilitate, poti beneficia de decorarea meselor, a scaunelor si mesei mirilor, de aranjamente florale si baloane, de cate un fotograf, cameraman si DJ, tort, personal calificat pentru deservirea oaspetilor,  meniu de nunta  variat, program musical, decorarea salii cu flori si baloane.

Restaurantul de nunta No Name Events din Popesti Leordeni ofera un nivel ridicat de servicii de nunta. Gustul meniurilor din bucataria romaneasca  si europeana, precum si toate mancarurile la comanda, vor satisface cerintele celor mai sofisticati gurmanzi.

De asemenea, la dispozitia ta, sunt puse echipamente moderne profesionale pentru un sunet de calitate si un design modern. 

Posibilitati nelimitate la restaurant No Name Events

Salonul de nunta din restaurantul No Name Events, este cel mai bun loc din Popesti Leordeni. Elegant, romantic, modern.  Acesta este conceptul unui restaurant nunta Popesti Leordeni, conceput pentru a aduce la viata cele mai neobisnuite scenarii de nunta.

De asemenea, in restaurant poate fi amplasata o arcada decorate cu cele mai frumoase flori,  sentimentala pentru noii soti si primitoare pentru invitati. Posibilitatile nelimitate ale salonului de nunta atrag cuplurile de miri care viseaza la o nunta perfecta. Asistenta competenta a personalului din restaurant este, de asemenea, o conditie importanta pentru o nunta de succes.

Mancaruri de calitate

Este in interesul managerilor sa se implice in realizarea oricarei idei in ceea ce priveste decorarea salonului de nunta, meniul de nunta si multe altele, bineinteles daca se doreste acest lucru. Restaurantul No Name Events este perfect atat pentru a organiza o nunta ieftina in Popesti Leordeni, cat si pentru a organizarea unui eveniment de lux.

Bucatarii profesionisti vor gati mancaruri de calitate, chelnerii te vor fermeca cu maniere bune si ospitalitatea debordanta, iar managerii sunt dornici sa iti raspunda la orice intrebari. Invitatii de la nunta isi vor aminti mult timp atmosfera minunata din interiorul restaurantului, iar noii soti vor putea sa se relaxeze si sa se bucure pe deplin de sarbatoare, fara sa se ingrijoreze de problemele organizationale.

Comments are closed