Creare magazin online

Reuniunea traditionala Saxonia a avut loc la Sibiu

De pe 4 pana pe 6 august 2017, la Sibiu, a avut loc reuniunea traditionala Saxonia. Aceasta aavut loc in colaborare cu mai multe asociatii si institutii din Transilvania. Scopul acestui eveniment a fost acela de strange la un loc cat mai multi oameni tineri care traiesc in Germania si sa-i aduca mai aproape de Transilvania. Evenimentul reprezinta o intreaga traditie: expozitii, concerte, evenimente folclorice si multe altele.

Printre reprezentantii companiilor prezente in cadrul acestui eveniment, s-au aflat si reprezentantii din Romania ai companiei Auto Schunn (din Germania).

In cadrul evenimentului, a fost anuntat si faptul ca Guvernul Federal va oferi aproximativ 5,3 milioane de euro pentru minoritatea germana din Romania in 2017. In plus, exista si programe speciale pentru cultura si limba prin intermediul Baden-Württemberg si Bavaria. Aceste granturi sunt oferite pe baza unei colaborari pe termen lung la nivel local cu principalul obiectiv de a uni Europa.

____________

Lansata pe piata auto din Romania ca partener autorizat al producatorului german Mercedes-Benz, compania Auto Schunn a implinit recent 23 de ani de cand a deschis portile primului client al firmei. Astazi, firma are mii de clienti si peste 150 de angajati care, ca intr-un stup de albine, produc “mierea” de calitate pe care clientela firmei o asteapta permanent.

Sediul Auto Schunn din Arad este unul dintre cele mai importante sedii ale unui dealer Mercedes-Benz pe piata din Romania. Conform ziarului Adevarul.ro, in 2015, cel mai comercializat model la Auto Schunn Romania a fost autoturismul Mercedes ML 350 CDI, avansand in 2017, unul dintre modelele cele mai cautate pentru test drive si eventual achizitionare este autoturismul Mercedes GLE Suv.

Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz in Westendorf, Germania, dar si in Romania – orase: Arad, Deva, Sibiu, Craiova si Suceava, se asteapta anul acesta la rezultate pozitive pe cele doua piete.

Comments are closed