Creare magazin online

S.A.N-E, pe scurt Un proiect care finanțează idei de afaceri cu fonduri europene pentru start-up

Oare cum e să fii pe cont propriu? Nu-i așa că v-ați întrebat măcar o dată în viață? Ați avut cel puțin o idee de afaceri care știați că e suficient de bună ca să devină o afacere de succes, dar mai știați și că, fără un minimum de sprijin financiar, de cunoștințe și experiență în domeniu, riscul unui eșec era aproape o certitudine. Și n-ați avut curaj să riscați.

Acum există însă surse de finanțare adecvate; de exemplu, fonduri europene pentru start-up.

Așa s-a născut S.A.N-E., un proiect din sfera proiectelor cu finanțare nerambursabilă firmă, care vă asigură o subvenție de 138 709 lei și vă învață cum să-i folosiți ca să vă transpuneți ideea în practică.

Veți urma un curs antreprenorial, veți învăța să faceți un plan de afaceri viabil pe baza căruia să vă construiți afacerea. Apoi veți avea prilejul să faceți un stagiu de practică într-o întreprindere cu activitate similară afacerii voastre, astfel încât să învățați efectiv drumul de la idee la produsul finit, palpabil.

Afacerea voastră finanțată din fonduri europene pentru start-up nu se va deosebi cu nimic de alte afaceri concurente finanțate din surse proprii, ci doar va avea un atu în plus: nu ați făcut o investiție pe care mai întâi va trebui s-o amortizați și abia apoi să vă gândiți la venituri, profit și planuri ambițioase de dezvoltare pe termen lung, ci vă permiteți să vă gândiți încă de la început cum să vă poziționați cât mai bine afacerea pe piața concurențială și să faceți profit. Veți beneficia de finanțare nerambursabilă firmă tocmai pentru ca afacerea voastră să se dezvolte rapid, să asigure locuri de muncă și să contribuie astfel la dezvoltarea zonei în care își desfășoară activitatea. Câți antreprenori care sunt astăzi de succes au avut acest atu nesperat de finanțare firmă din surse nerambursabile?

Vă invităm să profitați de această oportunitate și să vă înscrieți în proiectul S.A.N-E! Peste un an veți putea spune că sunteți antreprenori grație unor afaceri cu fonduri europene pe care ați avut curajul să le accesați fără să stați pe gânduri.

Pentru înscriere preliminară puteți completa formularul postat pe site accesând butonul ÎNSCRIE-TE AICI!

Dacă aveți întrebări sau doriți sprijin pentru înscriere, căutați în pagina CONTACT a site-ului numele și datele de contact ale recrutorilor din zona voastră și adresați-vă acestora la telefon sau pe e-mail. O idee de afaceri bună e tot ce aveți nevoie ca să vă transformați peste noapte în antreprenorii de succes ai unor afaceri cu fonduri europene nerambursabile.

Comments are closed