Creare magazin online

Salon nunta Bucuresti

Un salon de nunta Bucuresti la restaurantul J’adore Grand Ballroom, este un adevarat regat al mirilor si invitatilor. In general, exista foarte putina individualitate in proiectarea salonului de nunta. De obicei, toata lumea foloseste aceleasi stampile de design, transferand decorul gresit de la o nunta la alta. Insa, la restaurantul J’adore Grand Ballroom Bucuresti nu este nevoie sa incerci sa decorezi ceva, deoarece aici exista un salon nunta Bucuresti potrivit pentru nunta ta si care este atat de frumos in sine. De exemplu, restaurantul este foarte frumos, mobilierul fiind atent selectat pentru stilul general al interiorului. Aici exista 4 saloane de nunta, 3 functionale si unul in devenire, denumite Salon Miracle, Salon Elegance, Salon L´amour si Salon Mirage.

Salon nunta Bucuresti – Elegance

In loc sa distragi atentia oaspetilor de la decorul salonului care nu este tocmai asa cum ti-ai dorit, te vei asigura ca acestia vor fi uimiti de frumusetea unui salon nunta Bucuresti de la restaurantul J’adore Grand Ballroom. De asemenea, restaurantul cu saloanele sale speciale, se afla in incinta Bucurestiului si dispune de parcare privata. Se pare totusi, ca altceva te va atrage la acest restaurant pentru a alege un salon nunta Bucuresti. Culorile luminoase ale salonului Elegance, care este realizat in stilul arhitectonic empire, realizat in culorile rosu imperial si auriu, adica culorile regilor si imparatilor de demult. Frumusetea salonului Elegance te cucereste inca de la prima vedere. In acest salon nunta Bucuresti pot fi gazduite un numar de pana la 120 de invitati. Salonul dispune de 10 mese, la care se pot aseza cate 12 persoane la fiecare masa. Suprafata salonului este de 250 mp, iar invitatii pot dansa si se pot distra in voie.

Decor salon nunta Bucuresti

Decorul salonului Elegance este completat de tavanele inalte, decorate cu cornise aurii si candelabre mari. Peretii sunt decorati cu draperii de culoare rosu imperial cu insertii gold, totul pe un fond alb. De fapt, sarcina decoratorului a fost aceea de a sublinia frumusetea salonului de nunta si atmosfera festiva in care va avea loc celebrarea nuntii. Nu exista nicio discrepanta dintre stilul de sarbatoare si interiorul salonului in care va avea loc nunta. Este foarte dificil sa gasesti un salon nunta Bucuresti  intr-un anumit stil si cu o anumita tema, si mai ales, intr-un restaurant cu un design modern si luxos. Designul salonului de nunta din Bucuresti nu va parea ciudate cu candelabre grele, pereti acoperiti cu nuante aurii si rosu imperial si mobilier rafinat. Acelasi lucru este valabil si pentru celelalte 2 saloane functionale si unul in perspectiva.

Salon nunta Bucuresti – L’amour

De exemplu, o mireasa isi vede nunta in culori stacojii, iar alta isi doreste  interiorul in turcoaz. Acest lucru  inseamna ca trebuie sa inchiriezi salonul L’amour care dispune de lumini arhitecturale care pot crea culoarea dorita de fiecare mireasa in parte. Acest salon nunta Bucuresti are o suprafata de 300 metri patrati si poate gazdui un numar de pana la 120 de invitati. Fiecare dintre cele 10 mese ale salonului pot gazdui cate 12 persoane. Prin urmare, poti selecta salonul in functie de stilul nuntii tale.

Comments are closed