Creare magazin online

Salon remodelare corporala Body Safe

Salonul Body Safe ofera servicii de infrumusetare si remodelare corporala la standarde foarte inalte. Fie ca doresti un masaj sau o manichiura, Body Safe este aici pentru tine.

Body Safe se afla in Piata Victoriei, centrul capitalei si ofera o gama foarte large de servicii de infrumusetare dintre care amintim: masaj de relaxare, masaj cu bambus, masaj anticelulitic, masaj trofic, relfexoterapie, impachetare termosudatie, impachetare cafea, impachetarea ceai verde, impachetare vinoterapie, lipolaser, electrostimulare, cavitatie, vacuum, presoterapie, radiofrecventa, criolipoliza, manichiura.

Echipa noastra este formata din profesionisti desavarsiti, cu multi ani de experienta acumulata in saloane de remodelare corporala.

Salonul Body Safe este pozitionat central si dispune de echipamente de o foarte buna calitate.

Pachetele de remodelare corporala includ sedinte de masaj de relaxare, tratamente corporale(dintre care amintim electrostimularea, lipolaser, vacuum, cavitatie, criolipoliza).

Serviciul de manichiura oferit de Body Safe presupune un adevarat rasfat pentru tine. Oferim servicii de manichiura clasica si manichiura cu oja semipermanenta.

Manichiura  care iti da un aer increzator este langa tine, in Piata Victoriei.

Fie ca esti in drum spre serviciu, fie ca ai iesit cu prietenii la un restaurant, suntem aici pentru a oferi cele mai bune servicii.

In functie de disponibilitate, programarile se pot face si de pe o zi pe alta.

Salonul Body Safe ofera si abonamente pentru toti clientii, cu preturi incepand de la 600 lei unde sunt incluse diferite tipuri de masaj disponibile pe website si pot ajunge la 1200 lei.

Daca doresti sa te rasfeti, ne poti gasi la adresa: Strada Buzesti, Nr.61, Bl.A6, Sc.A, Et.2, Ap.9,

Numarul de contact: 0755 963 153

Comments are closed