Creare magazin online

Saltele de cea mai buna calitate la DecoStores

DecoStores este un site cu saltele de cea mai buna calitate, croite special pentru coloana vertebrala, pozitiile in care aceasta se afla in timpul somnului pe saltelele Massimo fiind perfecte.

Somnul pe saltelele de la DecoStores este mult mai odihnitor datorita structurii de spuma Aqua Cell din soia si apa pentru o viata mai sanatoasa si o sustinere optima a corpului pe perioada orelor de odihna.

Spuma Aqua Cell realizata din Soia si apa protejeaza sanatatea omului, dar si a mediului inconjurator datorita emisiilor scazute de compusi organici volatili, datorita lipsei transportarii in mediul inconjurator a metalelor grele, a compusilor toxici, si a bacteriilor folosite in productia de saltele, acestea fiind fabricate fara degradatori de ozon, fara agenti PBDE, fara mercur si alte materii prime toxice.
Pad-urile din spuma poliuretanica de soia si H2O ce se gasesc in celebrele Saltele DecoStores sunt turnate in sistemul Ultra High Reciliant Foam de o foarte inalta densitate, cu proprietati de sustinere central sau diferentiata si reducere a presiunii de impact prin spuma viscoelastica a saltelei, cunoscuta si ca Memory Foam.
Asocierea de diferite tipuri de pad-uri (cu proprietati elastic diferite) din spuma AquaCell din soia si H2O duce la formarea unei baze multistrat optime a saltelei  si diferentiata pe tipuri de somn si necesitati ale fiecarui client in parte.
Structura de baza este potentata de straturi intermediare de spume TrioCell cu diverse proprietati si caracteristici  de arbsobtie a transpiratiei dar si materiale termo regulatoare pentru inducerea unui somn de o inalta calitate si mentinerea unei pozitii optime a coloanei vertebrale.
Nota de finete  a salelelor DecoStores o da tesatura folosita la fiecare din saltelele SoftLine care prin tratamentele adaugate fie regleaza termic organismul , inbunatateste circulatia periferica, descarca electrostatic sau imbunatateste starea generala a organismului prin interactiunea cu particulele de Aloe Vera, asigurand astfel un confort  unic si personalizat pe perioada somnului.
In plus sistemul No-Flip asigura o intretinere usoara si de lunga durata pastrand confortul initial al somnului cu o igiena deosebita.

In final, magazinul online de saltele DecoStores va ofera saltele de cea mai buna calitate, ce va asigura o calitate exceptionala a somnului si o pozitie perfecta de somn pe saltelele de la DecoStores.

Comments are closed