Creare magazin online

Samsung Family Hub, combina frigorifica de 5000$

Cred ca oricare dintre voi aveti cel putin un produs Samsung, doar este cea mai raspandita si populara companie producatoare de electronice si electrocasnice. Dar oare cati dintre voi ati dat peste 1000 USD pe acel produs? Dar oare cati ati fi dispusi sa dati peste 5000 USD pe acel produs? Ei bine, daca sunt doritori, va ofer cel mai nou produs Samsung in materie de refrigerare / congelare, Samsung Family Hub, prima combina frigorifica cu un ecran touch incorporat, de 21.5 inch.

Anul acesta, in Ianuarie, la CES (in Las Vegas) a fost prezentata pentru prima data aceasta combina frigorifica SMART, iar luna urmatoare a devenit disponibila publicului pentru un pret care variaza intre 5.599,99 USD si 5.999,99 USD.

Probabil ca nu este un accesoriu de care sa ai nevoie, dar este un accesoriu de care sa te indragosteti de la prima vedere si pe care sa ti-l doresti. Gama de optiuni SMART pe care ti le ofera este fara precedent, asa ca te va face sa ti-l doresti, la fel cum face orice lansare noua de telefoane de la Samsung.

Sa incepem de la ecranul de 21.5 inch, cu sistem de operare Android, incastrat in usa din dreapta a frigiderului. Da, pana la componentele SMART este ca orice alta combina frigorifica (aproape). Are partea de sus frigider, cu doua usi, iar partea de jos este congelatorul (la fel, cu doua usi), extrem de spatios, cu 6 sertare.

Ecranul se comporta exact la fel ca o tableta. avand sistem de operare Android, vei avea acces la Google Play Store si vei putea instala orice aplicatie crezi ca ai nevoie. Inclusiv jocuri. Ok, si atunci ce e asa de interesant la acest ecran? Doar faptul ca e cu touch si ca vine deja preinstalat cu cateva aplicatii pentru frigider care iti vor face viata mai usoara si mai interesanta.

Una dintre aceste aplicatii este View Inside. O aplicatie care, cu ajutorul celor 3 camere din interior, fotografiaza continutul frigiderului de fiecare data cand inchizi usile. Bineinteles vei putea accesa aceste fotografii de oriunde te afli prin intermediul telefonului tau. In felul acesta vei vedea exact ce anume iti lipseste si iti vei completa lista de cumparaturi cu acele produse. Aceasta aplicatie iti mai permite si sa datezi produsele aflate in interiorul frigiderului. In felul acesta vei sti exact cand le-ai cumparat si ce termen de valabilitate mai au.

Celelalte aplicatii sunt exact la fel cum te-ai astepta de la un accesoriu SMART. Poti sincroniza intreaga agenda a familiei, sau calendarul, poti pune muzica, poti folosi live stream pentru a reda continutul de pe televizor, sau de pe telefon, poti organiza lista de cumparaturi individual, sau in grup, si multe altele.

Ideea principala care a stat la baza creari acestui produs a fost re/unirea familiei intr-un singur loc, in bucatarie, in jurul acestui gadget. Nu sunt convins ca va reusi sa readuca toti membrii familiei in acelasi loc impreuna, dar cu siguranta are toate „uneltele” necesare pentru a face asta.

Sursa: DeCumparat.net

 

Comments are closed