Creare magazin online

Samsung Galaxy A3, un smartphone elegant si durabil

Un telefon cu un design de nota zece, cu culori deosebite, Samsung Galaxy A3 se numara printre telefoanele care cuceresc orice persoana care le cumpara. Iata de ce trebuie sa ai un astfel de telefon!

Potrivit samsung.com, primul telefon Samsung cu corp construit integral din metal, Samsung Galaxy  A3 “prezinta un design inovator și luxos si un ecran samoled qHD de 4,5 inchi. Veti simti la atingere calitatea premium a corpului neted construit integral de metal. In plus, puteti alege una dintre cele 4 culori deosebite, pentru ca Samsung Galaxy A3 să se potriveascz perfect personalitatii si stilului dvs”.

Are un mod inteligent de econoisire a energiei

Cu acest telefon, nu trebuie sa mai ai grija ca ti se termina bateria si de aceea trebuie sa stai tottimpul cu incarcatorul dupa tine. Asta pentru ca dispune de optiunea ultra economie de energie, care ajuta la  reducerea substantial a consumului de energie a bateriei. Este o functie ideala care te va ajuta sa pastrezi mai mult din durata de viata a bateriei telefonului tau Samsung Galaxy A3.

Samsung Galaxy A3 functioneaza cu Android

Interesantul Samsung Galaxy A3 are un procesor de 1,2 GHz. Asta inseamna ca Samsung Galaxy A3 ruleaza cu viteze care satisfac gusturile si celui mai pretentios posesor de smartphone.

Vei putea urmari filme, dar si sa asculti muzica sis a citesti paginile din revista preferata la viteze uimitoare. Dispune de conectivitate LTE Cat 4 , adica iti da posibilitatea sa descarci de pe Internet mult mai rapid decat toți ceilalti posesori de alt tip de telefoane inteligente.

Potrivit specificatiilor tehnice, acest telefon al companiei coreene dispune si de functia Selfie animat. Astfel, iti ofera posibilitatea unica de a inregistra  momente prelungite capturand pana la 20 de cadre succesive din care va crea un GIF animat.

De asemenea, calitatea fotografiilor facute cu acest tip de telefon este de exceptie. Oricum, daca nu iti place ceva la pozele facute, poti apela la o functie de editare si vei remedia imediat problema.

 

Comments are closed