Creare magazin online

Sanatate si Securitate in Munca – Supravechere, Inovare, Transparenta

Supraveghere

În mod ideal, lucrătorii în construcții ar înțelege pe deplin ramificările măsurilor de siguranță inadecvate și astfel ar acționa într-o manieră pentru a asigura bunăstarea pe întregul site – dar aceasta nu este o lume perfectă. Fiecare site trebuie să aibă un supraveghetor puternic, care este dispus și capabil să aplice standardele de siguranță, fără excepții. Acest maistru trebuie să păstreze file pe toți angajații pe tot parcursul zilei și să îi corecteze pe cei care nu se angajează să îndeplinească procedurile de siguranță în șantier.

Inovare

Rata de accidente ar fi chiar mai mare decât în ​​prezent, dacă nu ar fi firmele de construcții dispuse să aloce resurse suplimentare pentru a-și menține angajații în siguranță. Aceste resurse suplimentare nu numai că reduc ratele de accidente de muncă și accidente la locul de muncă, dar ajută la dezvoltarea de noi idei pentru păstrarea în siguranță a lucrătorilor în construcții. Dezvoltarea de noi practici care vor spori securitatea ar trebui întotdeauna încurajată, iar companiile ar trebui să evite să vorbească împotriva legislației care vizează îmbunătățirea protocoalelor de securitate. Poate cu suficientă inovație, toate șantierele își pot maximiza practicile de siguranță a șantierului și pot fi 100% fără accidente.

Transparența

Cel mai rău lucru pe care orice firmă de construcții îl poate face pentru reputația sa este încercarea unei acoperiri. Ascunderea accidentelor în presă și public nu numai că scade opinia unui singur efort, ci pictează industria construcțiilor în ansamblu într-o lumină negativă. În cele din urmă, oamenii înțeleg că se întâmplă accidente și atâta timp cât contractorii fac tot posibilul pentru a favoriza un mediu sigur pentru lucrătorii lor, orice accidente care apar nu vor contribui decât la nevoia crescândă de a crește tehnicile moderne de siguranță. Transparența, împreună cu celelalte șapte practici din această listă, vor ajuta construcția în ansamblu să devină o industrie mai sigură în care să funcționeze. O industrie a construcțiilor mai sigură este o industrie cu mai puține răni, mai puține accidente de muncă și mai puține decese.

Concluzie

Scopul final pentru industria construcțiilor este reducerea la zero a accidentelor de muncă, a rănilor și a deceselor la locul de muncă. Cu cât sunt mai puține accidente, cu atât va fi mai populară industria construcțiilor. Singura speranță de reducere a numărului de accidente este de a ține lucrătorii la cunoștință de problemele de siguranță, de a-i instrui în aceste probleme, de a comunica și de a discuta modalități de îmbunătățire a acestor programe și preocupări de securitate și documentarea acestor probleme. În plus față de acești pași, lucrătorii trebuie să aibă echipamentul adecvat, trebuie să aibă o supraveghere adecvată, trebuie să fie inovatori în a găsi modalități de a rezolva această problemă și trebuie să fie transparenti dacă apare o astfel de problemă. Nu există nicio modalitate de reducere a numărului de accidente la zero, însă respectarea acestor opt practici de siguranță în șantiere va ajuta să asfaltăm drumul pentru a ajunge acolo.

Comments are closed