Creare magazin online

Scari de interior din lemn de la Urbanna-accesorii cheie pentru casa ta

Cu un model de scari de interior din lemn de la Urbanna, realizat in intregime din lemn natural vei obtine un aspect minunat pentru locuinta ta. Fie ca alegi stilul clasic sau modern, scarile de interior din lemn sun piese decorative ce nu se demondeaza niciodata. Bucataria, holurile ce conduc la alte camere sau camera de zi pot fi prevazute cu scari de interior din lemn. Aspectul trebuie sa fie unul elegant si facut cu stil. Pentru asta accentul trebuie sa cada pe naturalete si simplitate. Lemnul natural e o alegere inspirata ce va schimba aspectul oricarei case sau apartament.

Scarile au rolul de a aduna toata galagia zilelor aglomerate ca apoi sa o transforme in linistea ce se aseaza seara. Acestea fac legatura intre zi si noapte, iar uneori traficul este constant si intens. Din acest motiv, Fabrica Urbanna pune la dispozitie accesorii cu care deplasarea in sus si in jos e mai comoda iar aspectul e imbunatatit si el.

  • Mana curenta amplasata deasupra balustradelor deja existente aduce o masura de siguranta in plus. Aceasta impiedica alunecarea mainii si ofera o priza cat mai usoara.

 

  • Balustri vin in incheierea scarilor si lasa un aer elegant si linistit datorita lemnului natural. Totodata, prin liniile drepte si fumos iesite in relief ofera un aspect minimalist si moderna, imbinand designul cu functionalitatea. Datorita liniilor frumos sculptate, scarile vor deveni rapid un subiect de interes maxim.

Ofera un nou aspect locuintei cu un model de scari de interior din lemn de la Urbanna

Daca iti place lemnul natural si vrei sa ai elemente care se imbina intre ele poti oricand sa optezi pentru parchet, ferestre sau chiar piese de mobiler care sa se asorteze perfect cu modelul de scari de interior din lemn.

Scari de interior din lemn –standard sau prelucrate la comanda

Fabrica Urbanna produce diferite tipuri de scari de interior. Acestea sunt moderne si clasice, dar se pot personaliza. Daca vrei ca rezultatul sa fie intr-un anumit fel, poti sa ne arati ideea si noi ii vom da contur pentru a deveni posibila. Nuantele de finisaj sunt nelimitate. De la impregnanti colorati care lasa fibra lemnului vizibila si pana la vopseluri conform paletei RAL. Daca esti pasionat de culori vii si optezi pentru o nuanta din gama RAL, poti alege o cromatica superba de verde deschis, gri, alb sau bleu.

Treptele sunt realizate cu grosimi cuprinse intre 35 – 40 mm din esente solide de lemn natural. Stejar, fag, molid sau pin nordic in functie de cererea clientului, acestea pastreaza culoarea natur a lemnului si au un finisaj dublu ori chiar triplu stratificat, extrem de rezistent. Gradul inalt de rezistenta este dat de catre adezivul special bicomponent care nu afecteaza structura lemnului. Inainte de a fi prelucrat, orice lemn este supus unui proces 100% ecologic. In urma acestui proces, lemnul dobandeste rezistenta mare la umezeala cat si impotriva bacteriilor. Daca doresti un design putin mai neconformist poti alege dintre scari de interior din lemn dispuse in zig-zag sau spirala.

Alaturi de balustrade sculptate manual cu modele geometrice sau florale, holul va capata un aspect nemaipomenit cu un model de scari de interior din lemn.

Comments are closed